How to Lose Weight in 2 maanden natuurlijk

August 22

How to Lose Weight in 2 maanden natuurlijk

Natuurlijk afvallen betekent zonder het gebruik van pillen, poeders, chirurgie of geneesmiddelen op recept. Na een plan als deze neemt discipline en dagelijkse toewijding. Geef jezelf een termijn van twee maanden zal het creëren van een gevoel van urgentie. Als u in staat om te vermageren in dit tijdsbestek bent, vindt u dat u gemakkelijk blijven kunt om gewicht te verliezen totdat u uw gewenste bereik bereikt. Ongeacht als het twee maanden, twee jaar of twee decennia, moet u aanpassingen van de levensstijl om gewicht te verliezen met succes.

Stap 1

Maak een calorieën tekort door het snijden van uw dagelijkse consumptie. Verminder je inname van 500 tot 1000 calorieën. Volgens de Centers for Disease Control, zal dit leiden tot een tot twee pond gewichtsverlies per week. In dit tempo, zal u acht tot 16 pond in twee maanden verliezen.

Stap 2

Beperk uw inname van voedsel dat hoog in verzadigd vet, suiker en natrium. Diners bevroren, zijn verwerkt vlees, gebakken beroepsgoederen- en fastfood voorbeelden van deze voedingsmiddelen. Consumeren voedsel zoals mager rundvlees, gevogelte, bison, vis, volle granen, fruit, groenten, noten, zaden, bonen en tofu in plaats daarvan. Dit zijn alle kwaliteit bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten, en ze zijn hoog in voedingsstoffen.

Stap 3

Drink water met uw maaltijden en gedurende de hele dag. Dit zal uw calorieën onder controle houden en u gevoel volledig zullen maken. Vermijd calorierijke dranken zoals gezoete thee, frisdrank, fruit koolzuurhoudende dranken, bier, wijn en gemengde dranken. Het Institute of Medicine beveelt aan dat vrouwen ongeveer 2,7 liter water per dag drinken en dat mannen ongeveer 3.7 liter, of 11 en 16 bekers, respectievelijk drinken.

Stap 4

Het maken van gezondere keuzes in restaurants. Vermijd voedingsmiddelen die gefrituurd, gebakken, druipen in boter of bedekt met kaas. Kiezen voor gebakken, gebraden en gestoomde voorgerechten, en ook het beperken van de hoeveelheid dressing die u gebruikt. Dompel uw vork in de dressing, dan eet je salade. Volg deze dezelfde strategie met zure room, guacamole dip en boter.

Stap 5

Het consumeren van gezonde snacks tussen de maaltijden te houden je buik tevreden. Eiwit en complexe koolhydraten combineren met elke snack om hen uit evenwicht te brengen. Een handjevol of ruwe baby wortelen en BLEEKSELDERIJ sticks met hummus en vetarme kaasblokjes is een goed voorbeeld.

Stap 6

Uitvoeren van cardiovasculaire oefening gedurende vier tot vijf dagen per week om calorieën te verbranden. Om gewicht te verliezen of te handhaven gewichtsverlies, 60 tot 90 minuten lichaamsbeweging nodig volgens de Centers for Disease Control kan worden. Doen van elke vorm van cardio voor deze periode, en op een matige tot hoge intensiteit trainen. Hardlopen, zijn power walking, skeeleren, springen touw en kickboksen voorbeelden.

Stap 7

Gewichten heffen om te bouwen spier en uw rust stofwisseling te verhogen. Voer volledige lichaamsoefeningen zoals push-ups, laterale werpt, terug extensies, triceps dips, biceps krullen, lunges en crunches. Drie tot vier sets van 10 tot 12 herhalingen doen, en twee tot drie keer per week trainen.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met uw provider gezondheidszorg vóór het begin van een oefeningsprogramma voor de eerste keer of als u al een tijdje uit de buurt van fitness-programma's, of als je chronische problemen hebt.

Tips

  • Houd een dagboek voedsel of oefening; of beide. Haar verantwoordingsplicht ten aanzien kun u enthousiast over uw doelen.

gerelateerde artikelen