CrossFit Football trainingen

September 9

CrossFit Football trainingen

CrossFit Football is een sterkte en conditionering programma speciaal gemaakt voor atleten die betrokken zijn bij de voetbal en soortgelijke sport, maar iedereen kan het programma volgen. Zoals de naam al aangeeft, is het op basis van CrossFit, een populaire training regime geworteld in functionele bewegingen, uitgevoerd bij hoge intensiteit. CrossFit is aangepast aan de behoeften van de individuele atleet, waardoor het toegankelijk voor iedereen, ongeacht vermogen of leeftijd.

Metabole conditionering

Sporten zoals voetbal, vereist uitstekende metabole conditioning, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, evenals de mentale weerbaarheid. CrossFit Football werd ontwikkeld door NFL spelers en coaches te helpen atleten succesvol voldoen aan deze eisen. Door de integratie van functionele bewegingen uitgevoerd bij hoge intensiteit, CrossFit Football opleiding heeft tot doel te simuleren het gezicht voorwaarden spelers tijdens het spel. Deze opleiding is onderdeel van de training van de dag (WOD) vermeld op de website van de CrossFit Football. Trainingen zijn gevarieerd en zelden herhaald zodat routine wordt vermeden. Een typische WOD wellicht de sporter zoveel herhalingen voor drie bepaalde bewegingen van 10-tot-15 minute windows mogelijk te voltooien. Trainingen zijn altijd getimed met het doel van verbeterde fitness door middel van intensiteit.

Krachttraining

Voetballers en andere atleten ook eisen kracht en explosieve kracht. Atleten kunnen ontwikkelen van deze vaardigheden met de programma's uitgebreide sterkte opleiding regime. De dagelijkse training van kracht, ook vermeld op de website van CrossFit Football, is ontworpen om te worden voltooid voordat de WOD en na het nemen van een korte rust. De sterkte-programma maakt gebruik van klassieke liften zoals bankdrukken, deadlift en squat.

Werktempo

CrossFit Football trainingen

Atleten moeten snel en snel. Werktempo is daarom een vast onderdeel van de trainingen CrossFit Football. Naast de WOD, oftewel een getimede gebeurtenis, toegewijde werk van de snelheid en sprint zijn onderdelen van het programma. Een typische sprint training bijvoorbeeld 10 ronden van 400 meter sprint met een minuut rust tussen sprints.

Schaalbaar voor alle niveaus

CrossFit en CrossFit Football workouts zijn uiterst veeleisende en moeten niet worden aangegaan licht. Deelnemers nieuwe CrossFit moeten zoeken naar een goede CrossFit fitnessruimte met uitstekende coaches die zijn gecertificeerd in CrossFit. Wanneer jij CrossFit en CrossFit football, begint langzaam, schaal trainingen als nodig en richten op het ontwikkelen van consistentie in uw workout routine voordat het verhogen van de intensiteit. Met deze kanttekeningen in het achterhoofd, iedereen kan maken gebruik van CrossFit en CrossFit Football om hun geschiktheid te verbeteren.


gerelateerde artikelen