Lijst van vitamine dosering richtsnoeren voor vrouwen

September 16

Lijst van vitamine dosering richtsnoeren voor vrouwen

Fysiek en genetisch, zijn de lichamen van vrouwen heel anders dan die van mannen. Voorwaarden die vrouwen alleen, zoals menstruatie en zwangerschap, teisteren variëren hun voeding en supplement behoeften. Richtlijnen van de dosering van de vitamine voor vrouwen hangen grotendeels waar zij zich in de cyclus van het leven. Eventuele supplementen worden niet gestart zonder het eerste gesprek met een zorgverlener, met name tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Vitamine A

Deze micronutriënt is essentieel bij de ondersteuning van de ogen, huid en immuun gezondheid. Vrouwen moeten nemen 70 mcg per dag of 2,310 internationale eenheden, volgens de nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements (ODS). Nacht blindheid en gehinderd immuniteit kunnen die vrouwen op zeer strenge diëten, zoals die diëten in een vitamine A-deficiëntie, resulteren kunnen zoals alcoholisme kan teisteren.

Vitamine B

Natuurlijk voorkomende in donkere groene planten en dierlijke vlees, zijn B-vitamines essentieel voor de gezondheid van vrouwen, vooral tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het Linus Pauling Instituut citeert studies gericht op het verband tussen de vitamine B12-deficiëntie en borstkanker correleren. Vrouwen moeten dagelijks 2,4 mcg van vitamine B12. Foliumzuur of folaat, is een B-vitamine essentieel voor de gezondheid van de ontwikkeling van baby's in de baarmoeder. De ODS adviseert de meeste vrouwen te nemen 400 mcg per dag; vrouwen die zwanger zijn zou nemen 600 mcg.

Vitamine C

Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C, zoals citrus en paprika, biedt vrouwen met krachtige anti-oxidanten en ijzer modulatie. De Harvard School of Public Health adviseert vrouwen 75 mg daags gedurende de rokers, en een extra 35 mg dagelijks voor rokers. Vitale tijdens de menstruatie, vitamine C helpt het lichaam bij gebruik strijkijzer dat is ingenomen om te helpen bij het vervangen van verloren bloed.

Vitamine D

Vitamine D supplementen help het lichaam gebruiken van calcium en zijn van onschatbare waarde voor de veroudering van de vrouwen in de strijd tegen osteoporose, een verzwakking van het bot ziekte die wordt gekenmerkt door lage calcium botdichtheid. De American Heart Association (AHA) suggereert dat vrouwen 400 tot 600 internationale eenheden vitamine d per dag krijgen, waarvan sommige met zonlicht kan worden gesynthetiseerd. De AHA citeert een recente studie uitgevoerd door de Universiteit van Michigan School of Public Health, die vond dat onvoldoende vitamine D inname bij jonge vrouwen kan hun risico op hoge bloeddruk later in het leven verdrievoudigen.

Vitamine E

Deze vetoplosbare vitamine kunnen lastig te nemen, zoals het wordt geleverd in veel verschillende maten, waaronder mg, mcg en internationale eenheden. Een antioxidant, vitamine E stimuleert immuunsysteem, huid en cardiovasculaire gezondheid. Er zijn aanwijzingen dat vitamine E kan verminderen symptomen van het premenstrueel syndroom zoals krampen en hoofdpijn bij doses van 400 IU of 15 mg per dag, per Medline Plus.


gerelateerde artikelen