Tinctuur van jodium ingrediënten

January 20

Tinctuur van jodium ingrediënten

Volgens «««Drugs.com is tinctuur van jodium een medicijn gebruikt om te voorkomen dat zowel de bacteriële huidinfecties die meestal in minderjarige bezuinigingen, schaafwonden en brandwonden ontwikkelen te behandelen. De tinctuur mag niet worden gebruikt op zuigelingen of zeer jonge kinderen of voor de behandeling van punctie wonden, diepe snijwonden of verwondingen van dierlijke beten. De meeste over-the-counter tinctuur van jodium bevat hetzelfde percentage van elementaire jodium als de werkzame stof, samen met enkele niet-actieve ingrediënten.

Jodium

Het actieve ingrediënt in tinctuur van jodium is jodium, een natuurlijk voorkomende element dat aanwezig is in kleine hoeveelheden in drinkwater, lucht, bodem en voedingsmiddelen zoals zeewier, melk, kaas, vis en schaaldieren. Jodium is essentieel voor de productie van de schildklierhormonen die regelen van de celstofwisseling en het immuunsysteem; het heeft ook een sterke antibacteriële eigenschappen waarmee u gemakkelijker een effectieve preventieve maatregel tegen infectie. Tinctuur van jodium bevat meestal 2 procent voor iodine volumeprocent.

Alcohol

Tinctuur van jodium bevat ongeveer 47 procent alcohol door volume. Alcohol, de algemene naam voor ethanol of ethylalcohol, wordt vaak gebruikt in medicijnen als zowel een oplosmiddel en een antimicrobiële agent. Alcohol helpt als een antimicrobiële agent, jodium bacteriën te doden en te voorkomen dat verdere microbiële reproductie. In tinctuur van jodium, maar het dient voornamelijk als oplosmiddel: een vloeibare stof die wordt gebruikt om op te lossen van de andere ingrediënten van een oplossing.

Gedeïoniseerd Water

Volgens de website cosmetica Info is gedeïoniseerd water water dat is zowel behandeld en gefilterd, zodat alle toxines, ionen, microbiële gezwellen en verontreinigende stoffen te verwijderen. In tinctuur van jodium, wordt deze onthard water gebruikt als een inert oplosmiddel voor de medicatie van de andere ingrediënten.

Natriumjodide

Natriumjodide, een zout samenstelling van jodium, is in tinctuur van jodium op 2,4 procent in volume. Natriumjodide wordt opgenomen in de tinctuur helpen bevorderen van de ontbinding van het pure, jodium-element in de alcohol en gedeïoniseerd water.


gerelateerde artikelen