De nadelen van massagetherapie

September 29

De nadelen van massagetherapie

Overzicht

Massagetherapie is een groeiende aspect van persoonlijke verzorging en niet-traditionele helende kunsten. Hoewel het zeer rustgevende en ontspannende, heeft massagetherapie zijn minpunten. Een erkende therapeutische masseuse heeft verschillende opleidingen en referenties van een niet-therapeutische masseuse. Zorg ervoor dat uw masseuse heeft de juiste opleiding om een veilige service te bieden.

Kosten

Therapeutische massage kost maar liefst $200 per uur op sommige markten in de Verenigde Staten. Aangezien enkele traditionele ziekteverzekering polissen dekking bieden voor therapeutische massagediensten, moeten individuen deze kosten uit eigen zak betalen. De kosten van een cursus van wekelijkse behandelingen, vaak aanbevolen in therapeutische massage, kunnen zeer hoog en hard op een beperkt budget.

Tijd

Therapeutische massagebehandelingen kunnen duren 60 tot 90 minuten. Voor zeer bezige mensen is deze tijdverplichting moeilijk om te maken, vooral omdat u niet kan tijdens een massage sessie multitasken. Massage afspraken tijdens de avonden en de openingstijden in het weekend zijn makkelijker te plannen in een druk leven maar komen vaak met een premium prijs. De meeste massagetherapeuten in rekening indien u niet opdagen voor afspraken.

Intimiteit

Veel mensen hebben moeite zich in een toestand van semi-naakt zelfs voor een arts, laat staan een masseuse. Terwijl de meest professionele beoefenaars van de therapeutische massage gebruiken verschillende middelen om klanten meer comfortabel voelen en minder "exposed" tijdens een sessie, kan de ervaring nog steeds worden onhandig.

Toevallige schade

Terwijl alle therapeutische massage professionals moeite om niet te kwetsen van hun klanten doen, is de mogelijkheid voor onopzettelijke verwondingen nog steeds aanwezig. Diepe spier massage kan veroorzaken aan de huid en onderhuidse bloeduitstorting, een acute spierpijn die duurt enkele dagen, en in sommige gevallen, schade aan de zenuwen. In zeer zeldzame gevallen kan de massage zenuw-gerelateerde ziekten zoals gordelroos en neuropathie├źn verrekend.

Onbedoelde Aftereffects

Als de enige tijd kunt u een therapeutische massage tijdens uw werkdag is, moet u wellicht om terug te keren naar uw kantoor ruiken als aromatische oli├źn en voelt enigszins vettig. Uw kapsel kan ook enigszins worden afgevlakt. U kan ook worden zo ontspannen dat je het gevoel dat je klaar voor een dutje, in plaats van een middag werk bent.


gerelateerde artikelen