Hoe herken ik als de haarfollikels leven zijn

September 30

Haarfollikels zijn volgens "The Science van Hair Care," de wortel van de haren. Zonder haarfollikels, de haren niet groeien. Als u haaruitval ondervindt, u mogelijk bezorgd over de gezondheid van uw haarfollikels en kan worden vragen indien ze in leven. In sommige gevallen is volgens "Stichtingen en Adult gezondheid verpleging," het eenvoudig om te bepalen als uw haarfollikels levend zijn. In andere gevallen echter moet u raadplegen een arts voor hulp om te bepalen als uw haarfollikels zijn leven.

Stap 1

Inspecteer uw hoofdhuid in een spiegel, met bijzondere aandacht voor gebieden van uw hoofdhuid waarin je haar bijzonder dun is. Als u merkt dat nieuwe haargroei, die waarschijnlijk meest herkenbaar zijn zal in het uitdunnen van gebieden, zijn de haarfollikels levend, volgens "The Science van Hair Care," aangezien haarfollikels zijn vereist voor nieuwe haar worden gekweekt.

Stap 2

Bezoek uw arts om te bespreken uw haar verlies zorgen als u nieuwe haargroei bij inspectie van uw hoofdhuid niet ziet. Met de hulp van uw arts, bepalen of u een goede kandidaat voor een biopsie van de hoofdhuid. Volgens "Stichtingen en Adult gezondheid verpleging," betreft een biopsie hoofdhuid het verwijderen van winkelcentrum sectie van de dermis van uw hoofdhuid voor onderzoek. Haarfollikels, die zich in de dermis bevinden, zijn onder een Microscoop bekeken en geƫvalueerd om een bepalen al dan niet uw haarfollikels levend zijn.

Stap 3

Een test van de trek haar ondergaan indien uw arts besluit dat u een arme voor een biopsie van de hoofdhuid kandidaat, maar van mening dat u een goede kandidaat voor deze test. Hoewel een test van de trek haar minder nauwkeurig dan een biopsie van de hoofdhuid is, is veel minder invasieve en kan dus worden gebruikt als een diagnostisch hulpprogramma voor sommige mensen die die niet kunnen ondergaan een biopsie van de hoofdhuid, volgens "Stichtingen en Adult gezondheid verpleging." De haren trekken-test wordt uitgevoerd door trekken van diverse onderdelen van haar uit de hoofdhuid en onderzoeken ze onder een microscoop. De follikels kunnen worden nauwkeurig onderzocht en de arts te vertellen als uw follikels leven zijn mogelijk.

Wat die u nodig hebt

  • Spiegel

gerelateerde artikelen