Gewrichtsproblemen loopband wordt uitgevoerd

May 6

Gewrichtsproblemen loopband wordt uitgevoerd

Enige tijd gewrichten zijn betrokken bij herhaalde en druk-intensieve bewegingen, zoals het lopen op een loopband, problemen ontstaan vaak met betrekking tot inflammatoire of mechanische problemen binnen de gewrichten. Onverwachte kronkelende bewegingen verwonden vaak pezen, ligamenten en vatbare weefsels bestaande uit van heup-, knie- en enkel gewrichten, die de meeste stress loopband uit te oefenen ontvangen. Zoals met alle oefeningen, kan overdreven loopband lopen of jezelf te oefenen op de loopband verergeren een bestaand maar kleine gezamenlijke probleem.

Gezamenlijke mechanica

Geschikt voor het absorberen van grote hoeveelheden van weerstand en druk, gewrichten zijn complexe, moeilijk en zeer flexibel. Echter, kraakbeen en gewrichtsbanden aansluiten van de botten van een gewricht ervaring uitrekken, scheuren of bezwijken als ze negatief worden gedraaid of tijdens abnormale bewegingen verplaatst. Soms is pijn in de gewrichten van de met behulp van een loopband het resultaat van niet wandelen of joggen op dezelfde manier als je terwijl buiten de sportschool. Beïnvloed door medische aandoeningen zoals artrose, tendinitis en bursitis, kunnen gewrichten ervaren pijn uit loopband gebruik als gevolg van andere factoren, zoals slecht passende schoenen en een dieet verbetering van gezamenlijke gezondheid het niet nuttigen.

Voordelen van een loopband op gewrichten

Onderzoekers gesloten in een studie gepubliceerd "skelet radiologie: een dagboek van radiologie, pathologie en orthopedie" dat deelnemen aan regelmatige vergaderingen van lopen en wandelen, of op de loopband of buiten hardlopen, daadwerkelijk de knieën tegen schade beschermen kan. Een andere studie gepubliceerd in "The Journal of gezamenlijke en bot Surgery" verklaart dat verplaatsen en het laden van uw kniegewricht, als je doen als wandelen of uitgevoerd op een loopband of buiten, kan de conditie van uw kraakbeen met de belasting... en eigenlijk zou kunnen helpen bij de bescherming tegen artritis.

Problemen met loopbanden op gewrichten

Omdat uitoefenen op loopbanden verschillende benaderingen van gezamenlijke biomechanica biedt dan wandelen of hardlopen op een track, worden problemen met pijn in de gewrichten van loopbanden vaak aangetroffen door eerst zowel lange tijd gebruikers van loopbanden. Bijvoorbeeld, lijken stride lengtes van individuen die regelmatig gebruik maken van loopbanden langer dan wanneer deelnemen buiten wandelen, volgens Runtowin.com. Dit strekt zich natuurlijk pezen en ligamenten meer, verhogen de kans op letsel en gewrichtsproblemen. Bovendien lijkt het oppervlak van het licht gewatteerde maar moeilijk van een loopband een storende invloed hebben op gewrichten, met inbegrip van de rug. Echter kon het dragen van sportschoenen specifiek bedoeld voor hardlopen corrigeren deze zorg.

Vermindering van de pijn in de gewrichten

Verklein gewrichtspijn uit loopband gebruik en Vermijd overdreven en gezamenlijke spieren overexerting. Altijd rekken voordat die betrokken zijn bij elk type van consequent energieke workout en knie en heup oefeningen ter versterking van deze gewrichten. Handhaven van een gezond gewicht helpt ook om gezamenlijke pijn bij wandelen of hardlopen op de loopband te verminderen. Als de pijn optreedt na een training op de loopband, een pak ijs van toepassing, neem anti-inflammatoire geneesmiddelen, en de rest, die LiveMint.com adviseert. Voor hervatting van de loopband gebruiken, laat uw pijn te verminderen volledig.


gerelateerde artikelen