Herpes van de ogen symptomen

April 27

Overzicht

Herpes simplexvirus (HSV) is de kiem dat koortsblaasjes veroorzaakt. De meeste mensen contract gezicht HSV als jonge kinderen; het virus meestal binnenkomt het lichaam via de mond. De eerste HSV-infectie vaak onopgemerkt omdat het veroorzaakt vaak geen symptomen. Na de infectie blijft het virus slapende (winterslaap) in het gezicht zenuwen; het kan activeren op elk gewenst moment een terugkerende infectie veroorzaken. De mond en de ogen delen gemeenschappelijke zenuwen; Daarom, terugkerende HSV kan presenteren als een ooginfectie. Het nationale Instituut van het oog schat bijna 50.000 HSV ooginfecties jaarlijks in de Verenigde Staten zijn gediagnosticeerd.

Pijn

HSV ooginfecties--ook bekend als oculaire herpes--zijn pijnlijk. Oog pijn is een bijzonder moeilijke vorm van pijn voor de meeste mensen te tolereren. Dit kan een goede zaak ten aanzien van oculaire herpes zijn omdat hierdoor een persoon te zoeken naar medische zorg vroeg, dat mogelijke complicaties van de limiet helpt.

Scheuren

De HSV besmet oog tranen over het algemeen aangenomen. De vloeistof is de typische consistentie van tranen--waterig en duidelijk. Het pus niet lijken op. Oogbeschadigingen en/of HSV impliceert met name gewoonlijk slechts één oog, niet beide.

Roodheid van het oog

Het oog van de HSV besmet is meestal rood en geïrriteerd. Het slijmvlies van de oogleden (het bindvlies) en de randen van de oogleden waarbij de wimpers zijn aangesloten zijn met name rood en ontstoken. Een of meer herpetic blaren mogen op de oogleden. Het gebied rond de blaren is typisch rood als gevolg van de ontsteking als het lichaam het virus vecht.

Kriebelende sensatie in het oog

Mensen met oculaire herpes hebben het gevoel van iets in het oog. Deze gewaarwording is persistent, verzwarende en erg ongemakkelijk. Als het oog geneest, is dit probleem langzaam wanes.

Lichtgevoeligheid

Oculaire herpes veroorzaakt een intense afkeer aan het licht, omdat het oog pijn precipitaten. Dit symptoom wordt genoemd met fotofobie. Blijft bestaan totdat de infectie wordt gewist, waarin meestal 2 tot 3 weken.

Oog zwelling

Herpetic blaren op de oogleden veroorzaken lokale zwelling. Blaren kunnen ook optreden op het hoornvlies oppervlak--het oppervlak van de oogbol. Het getroffen gebied van het hoornvlies zwelt veroorzaken wazig zien.

Visuele stoornissen

Oculaire herpes kan infecteren de diepe lagen van het hoornvlies--het duidelijke gebied aan de voorzijde van de oogbol. Dit leidt tot zweren in het hoornvlies, die kleine cavitary zweren. Deze zweren typisch vervagen visie en permanente visuele problemen kan veroorzaken als hoornvlies littekens van vorm. Zelden, HSV kan het infecteren van de diepere structuren van het oog met inbegrip van de iris (het gekleurde deel van het oog) en het netvlies (het zenuwweefsel aan de achterkant van het oog). -Infectie in deze structuren kan veroorzaken permanente visuele problemen en eventueel blindheid. Vroege diagnose en behandeling van oculaire herpes vermindert het risico op deze ernstige complicaties.


gerelateerde artikelen