Nemen van vitamine B3 kunt helpen met slapen

May 9

Nemen van vitamine B3 kunt helpen met slapen

Het krijgen van een kwaliteit hoeveelheid slaap elke nacht is onmeetbaar. Hectic levensstijlen, stress en medische aandoeningen kan bijdragen tot slecht slapen gewoonten en verstoort uw nachten slaap bij gelegenheid. Voor sommigen verslechtert moeilijk in de omgang met de dagelijkse zaken van leven van acute of chronische slapeloosheid. Velen zoeken naar alternatieve oplossingen, met inbegrip van over-the-counter-medicijnen, kruiden of vitaminesupplementen die belofte van "een goede nachtrust." Vitamine B-3 kan helpen maar vorderingen zijn onbewezen door klinische bewijzen.

Over vitamine B-3

Vitamine B-3, of niacine, is één van de acht essentiële B vitamines belangrijk in uw dieet. U moet deze vitamine te helpen uw lichaam te metaboliseren voedingsstoffen en niacine speelt een rol bij het opstellen van seks en stressgerelateerde hormonen. De meerderheid van uw niacine-inname wordt behoeften voldaan in de dagelijkse voeding. Hebt u medische problemen die de goede vertering van voedingsstoffen verbieden dan niacine deficiëntie kan optreden, maar dit is over het algemeen zeldzaam in de meeste gevallen. Aanvullende vormen van vitamine B-3 worden doorgaans gebruikt om aandoeningen zoals hoge cholesterol die van invloed kunnen uw risico op hart-en vaatziekten. Raadpleeg uw arts voordat u supplementen gebruikt om te bepalen van de behoefte op basis van uw gezondheid.

Fasen van slaap

De normale slaapcyclus gebeurt in fasen met 75 procent van uw slaap wordt in non-rapid eye movement. Fasen 1 en 2 optreden zodra u begint met in slaap vallen en vooruitgang in een lichte slaap wanneer uw ademhaling en hartslag vertragen. Stadia 3 en 4 zijn de meest herstelmaatregelen momenten van slaap als uw lichaam ontspant en aan een diepe slaap bezwijkt. In het algemeen duurt 90 minuten vanaf het moment dat je in slaap te voeren rapid eye movement, REM slaap valt. Normaal fietst u in en uit de REM om de 90 minuten. Tijdens de REM je hersenen actief is en dromen Hoewel uw lichaam is geïmmobiliseerd. Deze slaap fase krachten van je lichaam en is belangrijk voor het helpen van je verblijf gericht en actief tijdens wakende uren.

Vitamine B-3 en slaap

Beperkt bewijs bestaat ter ondersteuning van beweringen dat vitamine B-3 helpt met slapen. Het "Journal of Clinical slaap Medicine" onderzocht dit en andere alternatieve behandelingen voor slapen in een evaluatie van 2005 van gecontroleerde studies. De auteurs vonden dat nicotinamide, een aanvullende vorm van niacine, gegeven in stijgende doses gedurende 21 dagen naar niet-slaap verstoord studie onderwerpen verhoogde REM slaap en slapeloosheid gediagnosticeerd onderwerpen gegeven ook ervaren hetzelfde doseren protocol verhoogde efficiëntie van de slaap. De auteurs beweren echter dat de studie steekproef klein was en onvoldoende bewijs dat vitamine B-3 een relevant effect op slaap heeft.

Help voor slaap

Chronische slapeloosheid kan rechtvaardigen met het zoeken naar medische hulp uit een onderliggende oorzaken aan gezondheidscomplicaties gerelateerde te sluiten. Bijkomende medewerkers aan slecht slapen kunnen zijn stress, bijwerkingen van medicatie, het gebruik van cafeïne, tabak en alcohol. Zorgen voor een slaap bevorderlijk omgeving met comfortabele bedden, beheersing van geluidhinder, klimaat en verlichting om u in slaap vallen en blijven in slaap te helpen. Vermijd zware snoepen en proberen te eindigen uw workouts twee of meer uur voor het slapen gaan. Als u ervoor kiest te nemen over-the-counter vitamine B-3, raadpleegt u uw arts eerst om veiligheid te garanderen.


gerelateerde artikelen