Hoe te Footlock touw klimmen

June 11

Hoe te Footlock touw klimmen

Een van de beste bovenlichaam oefeningen kunt u uitvoeren ter versterking van uw onderarmen, biceps, schouders, rug en core spieren is touwklimmen. Bovendien, kunt touwklimmen verbeteren uw greep kracht, coördinatie en lenigheid. Als u niet een geavanceerde uitoefenaar met genoeg bovenlichaam sterkte te klimmen zonder het gebruik van je benen, zijn er andere technieken waar u het touw tussen je voeten vergrendelen. Twee gemeenschappelijke technieken zijn de omslag van de Russische en de Spaanse wrap.

Russische Wrap techniek

Stap 1

Staan rechts van het touw. Volledig uitbreiden van je armen, bereiken zo hoog als je met beide handen kunt en pak het touw met één hand boven de andere.

Stap 2

Buig je linker knie en til je been tot uw dij parallel aan de vloer is. Het touw moet worden opknoping tegen de buitenkant van uw linker scheenbeen. Flex uw enkels en til je tenen.

Stap 3

Houdt het touw vast en til je rechter voet. Je voet omhoog brengen van onder je linkervoet en het touw. In deze positie vertraagt het touw de buitenkant van je linkervoet, onder je linker voet en over de bovenkant van uw recht voet. Brengen je voeten samen om te helpen het touw klem.

Stap 4

Oefen druk uit tegen en op de top van het touw met de wreef van je rechter voet om het te vergrendelen in plaats. Verlengen van je benen en zo recht als je kunt opstaan. Bereiken verder tot aan het touw en neem het stevig vast met één hand boven de andere.

Stap 5

Laat de greep van het touw van je voeten. Buigen en til je linkerbeen hoger op het touw. Je rechter voet onder het touw vegen en vergrendelen tegen je linkervoet met gebruikmaking van dezelfde techniek. Staan en herhaal totdat je naar de top van het touw.

Spaanse Wrap techniek

Stap 1

Sta met uw benen heupwijdte uit elkaar en het touw hangen in het midden van je lichaam. Volledig uitbreiden van je armen, bereiken zo hoog als je met beide handen kunt en pak het touw met één hand boven de andere.

Stap 2

Wikkel je lagere rechterbeen rond de voorkant van het touw en vervolgens wikkel je rechter voet achter het touw. Flex uw enkels en til je tenen. Het toestaan van het touw te draperen over de bovenkant van je voet. Met het touw in deze positie, buig en til je rechterbeen tot uw dij parallel aan de vloer is.

Stap 3

Houdt het touw vast, je linkervoet heffen en plaats deze op de top van het touw, dat is gedrapeerd over je rechter voet. Druk met je linker voet om te vergrendelen van het touw in plaats van toepassing.

Stap 4

Verlengen van je benen en zo recht als je kunt opstaan. Bereiken verder tot aan het touw en greep het met één hand boven de andere.

Stap 5

Til je linker voet om de greep van het touw los. Buigen, til je rechterbeen en houd van het touw gewikkeld achter uw kalf en over de bovenkant van je voet. Schudden uit de omslag en uw been hoger op het touw te verplaatsen.

Stap 6

Vergrendel het touw in plaats opnieuw. Gebruik uw linkervoet en stap op het touw, dat is gedrapeerd over de bovenkant van je rechter voet. Staan en herhaal de techniek om de klim naar de top van het touw.

Waarschuwingen

  • Draag handschoenen te beschermen uw handen en lange broek om te voorkomen dat touw brandwonden.
  • Uitvoeren touwklimmen oefeningen over een zacht oppervlak zoals een gymnastiekmat of gras.

Wat die u nodig hebt

  • Dik klimtouw

gerelateerde artikelen