Hoe te te controleren als de zalm gaar Is?

June 22

Hoe te te controleren als de zalm gaar Is?

Het moeilijkste deel van het koken van een zalmfilet is uitzoeken hoe om te bepalen of de filet volledig of niet gekookt is. De University of Alaska Fairbanks lijsten de visuele indicator van zalm die niet langer kijkt doorschijnend en wordt een bewolkt, roze kleur als klaar om te eten. Bekijk het kookproces nauw samen om te voorkomen dat overcooking, wat in een droog, taai stuk van vis resulteert. Nattigheid in het interne gedeelte van de filet betekent een sappig stukje zalm, niet dat de filet is onvoldoende verhit.

Stap 1

Bakken, braden of grill een zalmfilet met behulp van uw favoriete recept. Plaats de zalm huid-zijde naar het limiet steken en zorgen voor het controleren van de doneness. Ongeveer acht minuten doorkoken met een 1-inch dik filet.

Stap 2

Test het dikste deel van de Haas twee minuten voor het einde van de geschatte kooktijd door zorgvuldig door de haas te prikken met een vork te zien als het vlokken uit elkaar. Ongekookt vis heeft een doorzichtige kleur en een sponsachtige textuur.

Stap 3

Controleer de filet, in één minuut intervallen, totdat de dikste deel door de gehele dikte vlokken wanneer u de filet met een vork doorboren. Trek de Haas uit elkaar in een kleine sectie, indien nodig, om te bepalen als de zalm wordt gedaan.

Stap 4

Haal de filets van het vuur onmiddellijk na de doneness test, om te voorkomen dat overcooking.

Tips

  • Controleer altijd de zalm voor doneness op het dikste deel van de filet om te voorkomen dat de ruwe gebieden.
  • Zalm moeten een inwendige temperatuur van 145 graden Fahrenheit om te koken volledig bereiken.

Wat die u nodig hebt

  • Vork

gerelateerde artikelen