Contra-indicaties van de Rotator Cuff scheur chirurgie

May 26

Contra-indicaties van de Rotator Cuff scheur chirurgie

De rotatorenmanchet is een verzameling van pezen en vier kleine spieren rondom de botten in de schouder. Letsel of overmatig gebruik van de rotatorenmanchet kan leiden tot een cuff scheur waardoor aanzienlijke schouderpijn en beperkte arm mobiliteit. Behandeling van een rotator cuff scheur kan inhouden dat chirurgie, afhankelijk van de omvang van de scheur. Bepaalde mensen moet niet dit soort chirurgie ondergaan. Patiënten moeten de contra-indicaties van de rotator cuff scheur operatie met een arts bespreken bij de herziening van de behandelingsopties.

Stijfheid of artropathie

Patiënten die hebben uitgesproken schouder stijfheid of artropathie moet niet ondergaan rotator cuff scheur chirurgie totdat deze complicatie opgelost is, meldt Procedures raadplegen. Patiënten met preoperatieve stijfheid lopen een verhoogd risico op het ontwikkelen van ernstige schouder gezamenlijke stijfheid na de operatie.

Oudere patiënten zonder pijn

Rotator cuff scheur chirurgie moet niet worden uitgevoerd op oudere patiënten die geen significante pijn ervaart, Peter M. Parten en Stephen S. Burkhart uitleggen in een artikel gepubliceerd in het boek "Schouder artroscopie." Oudere patiënten hebben een moeilijker tijd herstellende is van de rotator cuff scheur operatie dan jongere patiënten en zijn op een verhoogd risico van ervaren chirurgische complicaties, zoals bloedstolsels of infectie. Andere vormen van rotator cuff scheur behandeling, zoals fysiotherapie, moeten worden benut in oudere patiënten die geen ernstige of activiteit-limiting pijn symptomen.

Spieratrofie van de of pees retractie

Patiënten die uitgebreide hebben schouder spieratrofie of pees retractie na die een rotator cuff scheur mag niet behandeld operatief, Drs. Ammar Anbari en Anthony A. Romeo verslag in een artikel gepubliceerd in "Chirurgische technieken van de Rotator Cuff." Grote schade aan het gewricht van de schouder als gevolg van een rotator cuff scheur kan een surgeon's vermogen om te herstellen en repareren van de gescheurde spier aanzienlijk kunnen beperken.

Ernstige ziekte of infectie

Als een patiënt een actieve infectie heeft of ernstige ziekte die niets met verdoving, rotator cuff scheur chirurgie moet niet worden uitgevoerd, Anbari en Romeo waarschuwen. Ziekte of infectie kan interfereren met een patiënt vermogen om te genezen van een rotator cuff scheur operatie en zijn risico van het ontwikkelen van chirurgische complicaties, zoals besmetting kan verhogen.


gerelateerde artikelen