Epsom zout voor Weight Loss

October 18

Epsom zout voor Weight Loss

Epsom zout, of zoals het heet wetenschappelijk, magnesiumsulfaat-heptahydraat, bestaat uit ongeveer 13 procent zwavel en 10 procent magnesium. Epsom zout ziet eruit als kleine heldere kristallen en is vernoemd naar de plaats waar hij werd ontdekt, Epsom, Engeland. Voor vele eeuwen nu, Epsom zout is gebruikt voor diverse gezondheid gerelateerde redenen. Net als bij een voedingssupplement, toespreken met uw zorgverlener Epsom zout voor gewicht verlies doeleinden te gebruiken.

Hoe werkt Epsom zout helpen bij het verliezen van gewicht

Epsom zouten bevatten magnesium-sulfaat en wanneer geplaatst in badwater, magnesium-sulfaat wordt geabsorbeerd door de huid. Zodra het wordt geabsorbeerd in het lichaam, het zout werkt natuurlijk naar lagere niveaus van de stress, spoelen de toxinen uit het lichaam en ook helpen bij de behandeling van diverse huid problemen. Volgens Dr Mehmet Oz, daytime Emmy Award winnende gastheer van de Dr. Oz Show en vice-voorzitter en professor in de chirurgie aan de Columbia University, ontgift het Epsom zout het lichaam door het wegwerken van milieu-toxines die door het lichaam geabsorbeerd hebben gekregen in zo vele jaren. Het wegwerken van deze toxines automatisch brengt vaststelling van uw gewicht, beweert hij.

Hoe voor te bereiden een Epsom Salt Bad voor Weight Loss

Om effectief te bereiden van een bad met Epsom zout, vul het bad met warm water en voeg een kopje Epsom zout in het bad terwijl het water is het invullen. Daarnaast Voeg twee eetlepels van uw favoriete bad olie. Meenemen van een glas koud water om te drinken terwijl u zijn inweken en blijf niet in het bad voor meer dan 25 minuten.

Waarschuwing

Charlotte Grayson, M.D. waarschuwt dat u moet niet Epsom zout baden voor weight loss gebruiken als u zwanger bent, hoge bloeddruk, nierstenen of nierziekten, diabetes of hart-en vaatziekten. Het bad kan uw allergie├źn, vooral geen allergie├źn aan zwavel bovendien verergeren.

Epsom zout als een laxeermiddel

Volgens het reinigen van de dubbelpunt & constipatie Resource Center, kan Epsom zouten worden gebruikt als een laxeermiddel door het mengen van hen met een koel glas water, en mondeling consumeert. Door dit te doen, bent u steeds meer water in je darmen, dus blozen interne gifstoffen en vergieten een paar pond.

Extra voordelen van Epsom zout Baden

Terwijl Epsom zout baden kan worden gebruikt voor de bevordering van gewichtsverlies, ze zijn ook effectief bij het verlenen van vrijstelling van obstipatie, blozen gifstoffen, vermindering van stress, verlichten pijnen en pijnen, te voorkomen dat bloed stolling en verlagen het risico op beroertes.


gerelateerde artikelen