Jurken die Slim een rondborstige vrouw

February 14

Jurken die Slim een rondborstige vrouw

Jurken voor een rondborstige figuur vinden hoeft niet te zijn een uitdagende taak. Sommige stijlen zijn gericht op het minimaliseren van dit lichaamstype. Kiezen van de juiste materialen en stijlen speelt een centrale rol in percentage en algehele pasvorm. Vertrouwen dat wat je draagt geschikt voor uw wulpse lichaamsbouw is.

Halslijn

De hals van een jurk is essentieel in het bovenlichaam van een rondborstige vrouw vermagering. Een jurk met een bescheiden v-hals geeft deel terwijl net genoeg decollete wordt weergegeven. Teveel decollete zorgt een rondborstige vrouw boven zwaar en groter dan haar werkelijke grootte weergegeven. Het dragen van een jurk met een vierkante hals creƫert de illusie van een kleinere buste terwijl het maken van de nek langer zijn. Vermijd hoge Halslijnen, omdat zij een grote buste verschijnen matronly kunnen maken.

Tailles

Een jurk wrap is de go-to-kledingstuk voor alle soorten van het lichaam omdat het probleemgebieden zoals de maag, de heupen en achter vermommingen. Voor een rondborstige vrouw geeft het afslankende effect het uiterlijk van een kleinere borst terwijl de taille accentueren. De empire-taille-jurk is een andere optie die wordt gemaakt van dezelfde figuur voordelen met een hoge taille die rechtstreeks onder de buste-lijn valt. Jurk stijlen zoals deze die worden gesmoord in de taille maken een meer evenwichtige en gevormd silhouet.

Hemlines

Een uitlopende hemline helpt om een grote buste evenwicht en beweging maken. De beweging van het weefsel vestigt de aandacht naar beneden en uit de buurt van het bovenlichaam. Om de focus op de onderste houden helft, waarin op de bovenkant van de jurk tot een minimum. U kunt echter het dragen van jurken met een verfraaid hemline zoals beading, een dierlijke afdrukken of een bloemmotief. Dit is een andere manier om zowel leiden het oog van een ruime boezem als een speelse rol nemen in uw keuze van stijl.

Materiaal en patronen

Vorm-fitting materialen zoals spandex moeten worden vermeden. Deze materialen hebben de neiging te klampen en verbeteren de buste, waardoor het lijkt groter is dan de werkelijke grootte. Lichte katoen, zijde of linnen vallen langs het lichaam, waardoor een vlotte silhouet. Jurken met horizontale strepen--in tegenstelling tot populair geloof--elongate en slenderize niet alleen de buste, maar de heupen en dijen als goed. Als het dragen van een bloemen print jurk, zorg ervoor dat de bloemen zijn klein en verspreid in de gehele. U kunt worden vet en slijtage dier afdrukken, zolang het is alleen op de onderste helft.


gerelateerde artikelen