Wat is er nodig om een NFL speler?

March 13

Wat is er nodig om een NFL speler?

De NFL is het toppunt van georganiseerd voetbal. Het maakt gebruik van de beste spelers in de wereld, en het spel zich ontvouwt zich onder het grootste eiland van de spotlights van de media. Elke één van die professionele spelers hadden nog een moment waar ze stapte op een voetbalveld voor de eerste keer, met dromen van de NFL zo ver weg. Verschillende kenmerken worden gedeeld door degenen die de beklimming met succes door jeugd en college voetbal hebt aangebracht in de professionele rangen. Houd er echter rekening mee, het proces bestaat om te scheiden van de zeldzame weinigen die uit alle spelers die niet gekwalificeerd zijn.

Eerste stappen

Wat is er nodig om een NFL speler?

Het pad naar de NFL begint bij de jeugd niveau. Terwijl veel spelers voetballen op de middelbare school beginnen, heeft het competitieve karakter van het werven van het college een huisindustrie van persoonlijke coaching en instructie voor spelende in Pop Warner zo jong als 5 jaar oude kinderen gemaakt. De spelers die de grootste impact op de middelbare schoolniveau kan maken, en die kan garner conferentie en staat erkenning voor hun spelen, hebben de beste kans krijgen aangeworven door teams van het college. Hoe meer ervaring en ontwikkeling spelers krijgen voordat middelbare school helpt meestal die spelers die opvallen.

Scout het uit

Wat is er nodig om een NFL speler?

Spelers die naar de top van hun middelbare school-conferenties stijgen opvallen door college recruiters. Dit kost uiteraard een sterk arbeidsethos, atletische vaardigheden, talent voor de sport zelf en de mogelijkheid om consequent uitvoeren terwijl het minimaliseren van fouten. College programma ruiming vaak lokale, provinciale en soms nationale prep voetbal koppen, op zoek naar de playmakers die constant verschijnen. Spelers die maken van all-league, all-statelijke of all-American eer ontvangen zware aandacht van teams van het college. Het wervingsproces college kan moeilijk zijn voor spelers; de beste hebt meerdere opties voor college spelen. Deze keuze is vaak de belangrijkste te maken. Factoren zoals de speelduur, de coachingstaf NFL ervaring, de bekendheid van het programma van het college en de hoeveelheid media-aandacht die mogelijk beschikbaar zijn allemaal factoren vereisen zorgvuldige afweging. Mid-level spelers van kleinere hogescholen scouting en aanbiedingen kunnen ontvangen, maar die spelers zullen moeten inspannen om hun talenten te verkopen meer dan top spelers gewoonlijk doet.

De oude College proberen

Wat is er nodig om een NFL speler?

De beste en meest getalenteerde spelers tot de gelederen van college de scouting en het werven van proces. Maar spelers die niet te met succes door dit proces maken te winnen van een beurs met een college team hebben opties. Veel teams proberen uit groepen van walk-on spelers tijdens het voorseizoen om diepte te voegen, vul de praktijk ploeg en gedragsadditionaliteit spelers vinden zonder gebruik te maken van waardevolle beurzen die zijn ingesteld door de NCAA. Om het te maken op de startende rooster van een college team als een begaanbare talent en grote schijf neemt, en een aantal walk-on spelers hebben gebruikt die toewijding en rijden naar het aanbrengen van de NFL.

Opgesteld en Undrafted

Wat is er nodig om een NFL speler?

De college-spelers die presteren op het hoogste niveau constant terwijl de verankering van de nationale media-aandacht, en de spelers die winnen collegiale awards zijn vernoemd naar de all-conferentie en all-star teams krijgen een been omhoog en worden beschouwd als potentieel van de NFL Draft voor de Liga's 32 teams. Drie jaar na een speler de middelbare school afstuderen datum, komt hij in aanmerking om te verklaren voor de NFL Draft. Veel spelers hebben een gevoel waar ze zal stemmen in het ontwerp, hoewel dit geen een sluis absoluut. Sommige spelers die verklaren zal niet helemaal worden opgesteld en als undrafted vrije agent met NFL teams kunnen ondertekenen. Opgestelde spelers en undrafted vrije agenten gaan naar NFL trainingskampen in juli, waar open competitie voor rooster slots en praktijk ploeg toewijzingen plaatsvinden.


gerelateerde artikelen