Hoe brand ik buikvet in spier

April 15

Hoe brand ik buikvet in spier

Dat extra laagje vet op de buik kan pijnlijk zijn en een potentieel gezondheidsrisico. De Harvard Medical School staat dat hoge bloeddruk, diabetes en hart-en vaatziekten leiden overtollig vet rond je buik tot kunnen. Samen met dieet en lichaamsbeweging zijn er andere gedrags wijzigingen die kunnen helpen u werpen de buikvet en sterke buikspieren onthullen.

Stap 1

Draai uw abdominals met gerichte oefeningen. Ab crunches, fiets crunches, sit-ups, kofferbak wendingen en bochten van de zijde werken al uw grote buikspieren. Probeer niet om dit te gebruiken voor spot reductie; deze oefeningen Toon uw spieren onder het vet. Streven naar abdominal drie dagen per week voor krachttraining.

Stap 2

Cardio-oefening om te vernietigen het buikvet die betrekking hebben op uw spieren doen. Elke activiteit die u genieten, zoals zwemmen, elliptische opleiding, kickboksen, joggen of stevige wandelen zal toenemen hartslag, calorie├źn te verbranden en uiteindelijk weg overtollige vet te verbranden. Streven naar minstens 30 tot 45 minuten van cardio training, vijf dagen per week.

Stap 3

Beheer de niveaus van de stress te elimineren buikvet. Stress is een voorloper van vet rond de taille te verhogen, zodat moet u een activiteit die bevorderlijk is voor ontspanning. Sommigen hiervan omvatten diepe ademhaling technieken, yoga, meditatie en zitten in een sauna of stoom kamer.

Stap 4

Drink veel water om te spoelen van de gifstoffen. Volgens de Mayo Clinic, onze lichamen zijn samengesteld uit 60% water en we moeten een minimum van acht 8 oz glazen drinken per dag. Water helpt ook je voelt meer verzadigd en vermindert de kans op overmatig eten.

Stap 5

Vijf of zes kleine maaltijden per dag eten. In plaats van hongerende voor enkele uren en gorging op een paar maaltijden per dag eten vaker voor het regelen van de bloedsuikerspiegel, remmen de productie van cortisol en houden van uw metabolisme revved door de dag.


gerelateerde artikelen