Kunt u zich te ontdoen van Cellulite met dieet & oefening?

May 19

Kunt u zich te ontdoen van Cellulite met dieet & oefening?

Vrouwen besteden meer dan 12 miljoen dollar per jaar aan producten en procedures die belofte om zich te ontdoen van cellulitis, volgens The Dr Oz Show website. Voor het grootste deel, doen deze potions en apparaten zeer weinig. Omdat cellulitis gewoon is vet dat uitstulpingen tussen het bindweefsel dat scheiden van vetcellen, vermindering van uw lichaamsvetpercentage is de beste manier om het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Eten van een gezond dieet en verrichten van regelmatige fysieke activiteit zijn de beste manieren om uw gewicht en vetpercentage onder controle te houden.

Regelmatige Cardio

Kunt u zich te ontdoen van Cellulite met dieet & oefening?

Regelmatige aërobe oefening verbrandt calorieën en vermindert uw risico op hart-en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Het is ook een belangrijk onderdeel van een plan voor het verminderen van cellulitis. Streven naar 30 minuten cardio meeste dagen van de week. De "2008 fysieke activiteit richtsnoeren voor Amerikanen" beveelt minimaal 150 minuten van gematigde intensiteit of 75 minuten van krachtige-intensiteit fysieke activiteit per week, maar hoe meer je doet, hoe groter de voordelen. Persoonlijke trainer Joe Dowdell raadt aan regelmatig hoge intensiteit intervaltraining voor cellulitis busting omdat het verbrandt meer calorieën in minder tijd en versnelt je stofwisseling na uw training.

Krachttraining

Kunt u zich te ontdoen van Cellulite met dieet & oefening?

Cardio is niet het enige onderdeel van een oefeningsprogramma ter bestrijding van cellulitis. Krachttraining verhoogt spiermassa, die meer calorieën dan vet verbrandt. De meer afgezwakt u bent, hoe strakker uw huid zal verschijnen en dit kan helpen met het minimaliseren van de verschijning van cellulitis. Krachttraining bewegingen voor uw bovenste en onderste lichaam twee tot drie keer per week doen. Een studie geleid door Wayne Westcott, een fitness onderzoeksdirecteur bij een Massachusetts YMCA, vond dat mensen die met aërobe bezighouden oefening verloren 4 pond van vet en kreeg geen spier, terwijl deelnemers die deed aërobe oefening en krachttraining gedaald van 10 pond van vet toegevoegd 2 ponden van spier in acht weken.

Dietary overwegingen

Kunt u zich te ontdoen van Cellulite met dieet & oefening?

Eten een gezonde, evenwichtige voeding helpt voorkomen dat uw lichaam van overtollig vet op te slaan en uw gewicht onder controle houdt. Vasthouden aan een verscheidenheid van groenten, groenten, gehele korrels en mager bronnen van eiwitten, zoals pluimvee en bonen, maken het grootste deel van uw dieet. Deze voedingsmiddelen leveren vitaminen en voedingsstoffen die u nodig hebt, zonder toevoeging van een te grote overvloed van calorieën en vet gram. Bekijk uw zout inname zo goed. Natrium zorgt ervoor dat uw lichaam te behouden water, die de verschijning van cellulitis verergeren kan, volgens The Dr Oz Show. Houden uw suiker inname onder 6 theelepels per dag sinds overtollige suiker wordt opgeslagen als vet, waardoor uw vetcellen zwellen en meer kans op een verdikking in de cellulitis.

Verblijf gehydrateerd

Zorg ervoor dat u verblijft gehydrateerd en opteren voor water in plaats van suikerhoudende dranken zoveel mogelijk. Water versterkt collageen, die kunnen helpen uw huid er beter uitzien, verklaart de kosmopolitische website. Ook plumps van de huid aan de uitpuilende verschijning van cellulitis en helpt uw lichaam zichzelf te ontdoen van overtollige vet. Drink gedurende de dag dorst te verbruiken extra wanneer u bent uit te werken of als het weer warm wordt.


gerelateerde artikelen