Toverhazelaar voor huidproblemen

April 20

Toverhazelaar voor huidproblemen

Bij huidaandoeningen oplaaien, vindt u de drogist schappen gestapeld met dure producten voor eczeem, acne, brandwonden, beten, zweren en stings. Terwijl deze commerciële preparaten resultaten bieden kunnen, kruidengenezers raden toverhazelaar als een alternatieve oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Witch hazel is over het algemeen als veilig beschouwd, maar als met de meeste alternatieve remedies, meer wetenschappelijk onderzoek is nodig om te bevestigen de werkzaamheid. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de integratie van de toverhazelaar in uw huidverzorging.

Beschrijving

Toverhazelaar, ook wel genoemd winterbloom en Hamamelis virginiana, soort komt verspreid over Noord-Amerika. De blijvende struik varieert in hoogte van acht tot 15 voeten en spinachtige, goudgele bloemen produceert in de herfst en de zwarte noten in de winter. Toverhazelaar de twijgen, bladeren en schors grijsbruin zijn geoogst, gedroogd en medicinaal gebruikt voor de behandeling van een veelheid van gezondheidsvoorschriften.

Geschiedenis

Toverhazelaar Indianen traditioneel gebruikt voor een verscheidenheid van remedies. Actuele poultices verzadigd in de schors water vaak behandeld ontsteking, eye infecties en tumoren. Ze ook ingenomen toverhazelaar voor de behandeling van bloedingen en zware menstruatie bloeden. Europese kolonisten herkend van de waarde van het kruid in de 18e eeuw en bracht het terug naar Engeland en andere Europese landen waar zijn populariteit verspreid.

Belangrijke bestanddelen

Toverhazelaar bladeren en schors bevatten grote hoeveelheden voor looistoffen, samentrekkend plantenstoffen die een drogen of krimpen effect hebben. Volgens Dr. Varro E. Tyler, auteur van "Honest Herbal," is witch hazel de schors 31 keer rijker aan tannines dan elk ander deel van de plant. Varro merkt op: "een aantal andere bestanddelen, met inbegrip van verschillende flavenoid pigmenten zijn ook aanwezig, maar welke samentrekkend actie de drug bezit lijkt te worden verklaard door de tannine."

Monica K. Bedi, hoofdauteur van een 2002 "Archives of Dermatology" herziening van kruiden gebruik in Dermatologie, raadt het gebruik van de toverhazelaar remedies gemaakt rechtstreeks uit de schors. Het lijkt erop dat het distillatie proces de hoeveelheid voor looistoffen in commerciële preparaten van heks hazelaar put.

Voordelen

Hoewel de Mayo Clinic de werkzaamheid van toverhazelaar als remedie voor huidaandoeningen zoals eczeem kortingen, suggereert de University of Michigan Health System dat het kruid een minimale om te matigen voordeel voor de gezondheid in het behandelen van wonden, zweren van de huid, spataderen, Aften, koortsblaasjes, aambeien en eczeem kan bieden. De adstringerende eigenschappen van de toverhazelaar tannines veroorzaken eiwitten in de huid te scherpen. Dit levert een beschermende laag die weerstand tegen ontsteking ondersteunt en bevordert de genezing.

Toverhazelaar helpt ook om te herstellen van beschadigde bloedvaten onder het huidoppervlak, tedere huid te kalmeren en pijn en besmetting te voorkomen. De website kruiden 2000, beweert bovendien dat toverhazelaar levert aanzienlijke voordelen in genezing muggenbeten, steken, brandwonden, doorligwonden, zonnebrand, poison ivy, luieruitslag en acne pus gevulde.

Bijwerkingen

Afzien van het gebruik toverhazelaar decoctions, thee en tincturen intern als u zwanger bent of lijdt aan lagere darmproblemen of maagzweren. Volgens «««Drugs.com kan het leverschade, misselijkheid, braken, verstopping of diarree Wanneer geconsumeerd meer dan 1 gram. Nooit bereid nemen commercieel toverhazelaar intern. Topisch gebruikt, de adstringerende werking van toverhazelaar kan leiden tot peeling van de huid en droogte.


gerelateerde artikelen