Hoe beïnvloedt lage Spin met uw chauffeur het traject van een golfbal voor langere aandrijving?

February 13

Hoe beïnvloedt lage Spin met uw chauffeur het traject van een golfbal voor langere aandrijving?

Meegeven van de spin naar een golfbal is van cruciaal belang voor de productie van de foto's van aanzienlijke afstand en voldoende nauwkeurigheid. De bouw van de bal en de club garanderen een hoge mate van rotatie. Door de jaren heen zoals golf bal- en club ontwerpen hebben verbeterd, ontdekt club makers dat voor veel spelers beperken de spin op schoten met het stuurprogramma dat hen in staat stelt om meer afstand uit de tee.

Kuiltjes en Grooves

Bijna elke golf club heeft groeven gesneden in haar gezicht te grijpen van de golfbal en draai aan geven. Vooral dit is backspin, rotatie rond een horizontale as in de tegenovergestelde richting naar de vlucht van de bal. Golfballen hebben kuiltjes op hun buitenste oppervlak om te grijpen van de lucht en de spin te activeren.

De effecten van Spin

Terwijl sidespin een golfbal naar curve links of rechts veroorzaakt, creëert backspin lift in een groot deel op dezelfde manier als lucht stroomt boven de vleugel van een vliegtuig. Zonder backspin, kon golfballen niet zolang blijven airborne of vliegen als ze doen. Een bal die niet draaien of zonder kuiltjes om de spin te activeren zou letterlijk uit de lucht vallen. Spin bepaalt niet alleen hoe ver de bal vliegen maar ook hoeveel het rollen wanneer het de grond raakt. Spin tarieven op sommige shots golf meer dan 5000 rpm, een niveau dat de afstand van een station door 20 yards of meer verminderen kan. Met dit veel spin, de bal te snel stijgt, vliegt hoger en korter dan het moet, en vervolgens zeer weinig roll heeft.

Variatie van de speler

Van elke golfer schommel is uniek, en variabelen zoals schommel snelheid en invalshoek in het bijzonder van invloed zijn op de spin-tarief. Met sterkere spelers, teveel spin het beperken van de afstand van een schot met het stuurprogramma. Langzamer swingers, echter kunnen daadwerkelijk profiteren van apparatuur die verhoogt de spin-tarief toe te voegen yardage aan hun schijven.

Aanpassen van de apparatuur

Golfers proberen soms voor het optimaliseren van hun apparatuur voor maximale afstand en controle. Veel fabrikanten bieden aangepaste montage niet alleen voor het juiste stuurprogramma loft, schacht type en stijfheid, maar voor het beste type golfbal te gebruiken ook. Moderne ballen met meerdere lagen kunnen produceren andere draai tarieven op elke soort schot. De beste combinatie voor betere spelers is een hoog vliegende, lage draaiende bal voor maximale stuurprogramma afstand en hogere draai aan ijzer en pitch shots tot betere shot controle en stoppen vermogen.


gerelateerde artikelen