Kan ik weiproteïne & Arginine samen nemen?

November 14

Kan ik weiproteïne & Arginine samen nemen?

Arginine of l-arginine, is een aminozuur dat natuurlijk voorkomende in vlees, vis en zuivel. U kunt ook het nemen van arginine supplementen voor aandoeningen zoals post chirurgisch herstel, hypertensie en pre-eclampsie. Omdat arginine helpt uw lichaam maken van eiwit en bloedtoevoer naar spiervezels verhogen kan door het verhogen van stikstofmonoxide niveaus, verbruiken bodybuilders vaak l-arginine voorafgaand aan de training. Actieve krachttraining enthousiasten duurt ook wei eiwit supplementen om herstel en spier groei. Wei en arginine hebben niet alle schadelijke interacties, zodat ze samen kunnen worden. Arginine heeft echter het potentieel om bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen, dus u met uw arts controleren moet alvorens het.

Signficance

Neemt u de moeite en kosten Wei of arginine toe te voegen aan uw training voeding regime gewenste hun effecten worden gemaximaliseerd. Inname van proteïne van de Wei rond de tijd van uw krachttraining training kan helpen verbeteren van uw vermogen om te bouwen van mager spier massa, merkt de International Society of Sport Nutrition. Nuttigen van 3 tot en met 5 gram van arginine voorafgaand aan een training verhogen spieraanwinst alsnog. Arginine de mogelijkheid om te vergroten van de doorbloeding en stikstofmonoxide helpt vergemakkelijken van de levering van zuurstof, andere aminozuren, testosteron en groeihormoon aan uw spieren, merkt Dwayne Jackson, PhD, en Jim Stoppani, PhD, in "Muscle and Fitness." Een studie in de 2010 nummer van "Aminozuren" merkt op dat l-arginine houdt een grote belofte in kunnend verminderen lichaamsvet terwijl het verhogen van mager spier massa en verbetering van het metabolisme van mens en dier.

Arginine en Wei

Arginine heeft geen interacties bekend voedsel. In feite bevatten de meeste wei eiwit formules arginine. De National Institutes of Gezondheidscahiers dat arginine kan leiden tot een interactie wanneer genomen met xylitol, een suiker-alcohol soms opgenomen in de Wei supplement eiwitdranken en staven. Arginine helpt het lichaam vrij een hormoon glucagon die kan helpen voorkomen dat uw bloedsuiker daalt tot zeer lage niveaus genoemd. Xylitol genomen met arginine kan remmen de productie van glucagon, wat betekent dat je kan uitgeput van energie tijdens de training. Het kan ook leiden tot symptomen zoals duizeligheid en zwakte, waardoor maximale liften en spiergroei.

Timing

Arginine voorafgaand aan een training sterkte-opleiding moet je nemen omdat het kan verhogen de beschikbaarheid van de hormonen en aminozuren die u nodig heeft tijdens uw training, Stoppani aanbevelen en Jackson. Dus je lichaam toegang tot de vertakte-keten aminozuren, leucine, isoleucine en valine, die spier eiwitsynthese heeft stimuleren, zodra uw spieren begint te breken tijdens zware werk, zoals opgemerkt door de International Society of Sport Nutrition, mag u een portie Wei voorafgaand aan een training ook meenemen. Wei-eiwit kan ook worden genomen onmiddellijk na een sessie krachttraining om terugwinning te vergemakkelijken.

Overwegingen

Arginine kan opleveren voor sommige gevaren, al of niet het is genomen met Wei. Neem geen l-arginine supplementen als u op hoge bloeddruk medicijnen bent – het kan lager uw bloeddruk tot gevaarlijke niveaus. U moet vermijden arginine als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Bij gevoelige mensen, kan de arginine een allergische reactie veroorzaken. Als u last van herpes heeft, kan arginine het virus zich vermenigvuldigen sneller dan normaal. U moet ook voorkomen dat arginine als u onlangs een hartaanval, als het uw risico van overlijden kan vergroten.


gerelateerde artikelen