Hoeveel formule te voeden van de zuigeling?

September 23

Hoeveel formule te voeden van de zuigeling?

Het voeden van de formule is een aantrekkelijke optie voor moeders die niet kunnen of kiezen niet om borstvoeding te geven. Een eenvoudige vuistregel bij nadenken hoeveel formule te voeden van uw baby is dat pasgeborenen en zuigelingen worden gevoed op aanvraag, zegt de American Academy of Family Physicians. Het bereiken van de juiste frequentie van fles voedingen, in plaats van exacte hoeveelheid formule inname, zorgt ervoor dat uw baby krijgt de voeding die hij nodig heeft.

Pasgeboren voedingen

Volgens de AAFP consumeren de meeste baby's 2.5 oz. van formule per pond lichaamsgewicht dagelijks. Bijvoorbeeld, een 7-pond baby kan het drinken van 17,5 oz. van formule. Dit slechts een schatting, echter. Pasgeborenen worden gevoed zo nodig, die kunnen overal tussen 8 tot 12 keer per dag, in frequentie afneemt naarmate uw baby groeit. Flesvoeding pasgeborenen kunnen het drinken van 2 tot en met 3 oz. van formule, gemiddeld zegt elke twee tot vier uur, de Nemours-Stichting. Uw pasgeboren baby moet het nooit gaan voor meer dan vier uur zonder een voeding.

Oudere baby 's

Je baby gaat door spurts van groei, die ook hoe vaak hij de fles voorspellen, zult willen zegt de AAFP. Deze over het algemeen plaatsvinden op rond de leeftijd van twee tot zes weken en dan weer rond de drie en zes maanden. Voeding van frequentie afneemt, maar van uw baby formule inname tijdens een enkele voeding kan oplopen tot ongeveer 6 tot 8 oz., zegt de National Institutes of Health. Zuigelingen tussen de leeftijd van vier tot zes maanden zijn meestal klaar om te worden gevoed aanvullende granen, maar moeten nog steeds ontvangen tussen 28 tot en met 45 oz. van formule elke dag.

De Well-Fed zuigeling

Als u bang dat uw kind niet genoeg formule krijgt, zijn er andere tekens waarnaar u zoeken kunt om uw gedachten op hun gemak. De AAFP staat dat uw kind goed gevoed als ze consequent gewicht drie tot zeven dagen na de geboorte krijgt, wets tussen zes en acht luiers per dag en twee tot vijf dagelijkse stoelgang heeft. Stoelgang is meestal van dalen tot twee per dag naarmate uw baby groeit. Je baby zal verschijnen inhoud en tevreden na elke flesvoeding.

Formule voorbereiding Tips

Baby formule komt in drie vormen---zegt klaar-om-feed, geconcentreerd en poedervorm---de American Academy of Pediatrics. Klaar-om-feed formules bieden het grootste gebruiksgemak maar zijn duurder. Gepoederde formules, de minst dure optie, betrekken een primeur van de formule voor elke 2 oz. van water mengen. Vloeibare concentraten worden voorbereid door het mengen van gelijke hoeveelheden water en formule. Bijvoorbeeld, voor elke 2 oz. van vloeibaar concentraat, wordt 2 oz. van water toegevoegd. Vloeibaar concentraat en poedervorm formule kunnen bereid worden in grotere batches en gekoeld om de hele dag duren, of in het geval van gepoederde formule, omhoog tot 48 uur, zegt de AAP.

Vraag uw arts

Uw baby's arts zal u vertellen hoeveel formule die u verwachten kunt om te voeden uw nieuwe baby, zegt de AAFP. De meeste artsen adviseren gemodificeerde koe melk formule die wordt verrijkt met ijzer, maar als uw kind tekenen van allergie├źn vertoont, hij kan worden overgeschakeld naar een soja gebaseerde of hypoallergene formule. Altijd praten met uw baby's arts voordat u overschakelt formules, adviseert de AAFP.


gerelateerde artikelen