Drie ontbijt voedingsmiddelen die meest gevaarlijk voor uw gezondheid zijn

January 17

Ontbijt is de eerste en meest belangrijke maaltijd van de dag. Nadat u sinds uw laatste maaltijd voor enkele uren gevast hebt, moet je lichaam voedingsstoffen om brandstof van de energie van uw cellen en weefsels. Ondanks vele gezonde voedingskeuzes verkiezen sommige mensen om te eten snel en ongezond ontbijt voedingsmiddelen die hoog in suiker, natrium, cholesterol en verzadigde en transvetten--ingrediënten die gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Raadpleeg uw diëtist over een plan van de dieetmaaltijd ontbijt.

Waarschuwing

Drie ontbijt voedingsmiddelen die meest gevaarlijk voor uw gezondheid zijn

Ongezond ontbijt levensmiddelen consumeren kan gevaar opleveren voor uw gezondheid. Voedsel dat hoog in calorieën, suiker, natrium en ongezonde vetten kunnen verhogen het risico op metabool syndroom, een cluster van risicofactoren die samen het verhogen van uw risico op obesitas, diabetes, cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten. Voedsel geserveerd ontbijt in fast-food restaurants zijn vooral hoog in calorieën en deze ongezonde stoffen. Vele staten en steden hebben wetten die vereisen van fast-food restaurants te verstrekken van de inhoud van hun voedsel. Kijk naar de ingrediënten van levensmiddelenetiketten en menu's om de voeding inhoud van het ontbijt voedsel dat u eet te bepalen.

Bacon

Drie ontbijt voedingsmiddelen die meest gevaarlijk voor uw gezondheid zijn

Bacon is een populaire ontbijt eten die wordt meestal geserveerd met eieren, quiche, pannenkoeken of wafels. Bacon is met name gevaarlijk voor uw gezondheid, deels omdat het bevat grote hoeveelheden natrium, cholesterol en verzadigd vet. Dieet cholesterol en verzadigd vet kunnen verhogen het risico op hart-en vaatziekten. Overtollige dieet natrium kan verhogen uw bloeddruk en het risico voor een beroerte. Spek is met natriumnitriet, een chemische stof die worden omgezet in kankerverwekkende chemische stoffen genaamd nitrosaminen tijdens het frituren op hoge koken temperaturen bewaard.

Gesuikerde ontbijtgranen

Veel granen bevatten geraffineerde granen die zijn gezoet met suiker. Hoewel deze granen kunnen lekker smaken, zijn ze hoge glycemische levensmiddelen die kunnen snel verhogen uw bloedsuikerspiegel en spoedig leiden tot lage bloedsuiker en meer suiker cravings. Gesuikerde ontbijtgranen zijn vooral gevaarlijke en zelfs levensbedreigende voedingsmiddelen voor diabetici. Veel granen pakketten tout gezondheid claims waardoor het lijkt alsof een graansoort een gezonde voeding is. Granen wellicht soortgelijke ingrediënten, maar heel anders suikergehalte en calorieën. Lees de etiketten pakket granen om te bepalen van de ingrediënten, gehalte aan met name toegevoegde suiker.

Donuts

Drie ontbijt voedingsmiddelen die meest gevaarlijk voor uw gezondheid zijn

Donuts bevatten geraffineerde granen met weinig vezels en toegevoegde suiker, zijn meestal gebakken in olie of met transvetten. De hoge calorie-inhoud van donuts kan ertoe leiden dat u gewichtstoename en het suikergehalte kan wenden tot vet in je lichaam. Transvetten zijn bijzonder gevaarlijk, en het verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten.


gerelateerde artikelen