Rijst Vs. afgeroomde melk voor gewicht

July 8

Rijst Vs. afgeroomde melk voor gewicht

Vervanging van caloriearme opties voor voedsel dat je regelmatig eet kan helpen u afvallen en voorkomen van winst. Ondanks wat fad diëten beweren, is gewichtsverlies niet over het snijden van koolhydraten of het eten van een bepaald levensmiddel; het komt allemaal neer aan de vermindering van calorieën. Afgeroomde of rijst consumptiemelk in plaats van gewone melk is een manier om lagere calorieverbruik. Beide opties bieden vergelijkbaar gewicht verlies voordelen, maar rijstmelk is ook geschikt voor veganisten en de lactose of wei intolerant.

Vet

Afgeroomde melk en rijstmelk bevatten verschillende hoeveelheden vet. Magere melk is vetvrij. Rijstmelk is laag in vet. Een kopje rijstmelk bevat ongeveer 2,5 gram vet en nul verzadigd vet. Kleine hoeveelheden vet zijn gezond voor je, met name onverzadigd vet, volgens de Mayo Clinic. Vet helpt uw lichaam bij het absorberen van vitaminen, is gunstig voor je immuunsysteem en is belangrijk voor gezonde cellen. Vet is hoog in calorieën. De enige manier vet leiden gewichtstoename tot kan is echter als je te veel eten eet want alleen overtollige calorieverbruik maakt je gewicht.

Calorieën

Rijst en afgeroomde melk ook verschillen in de hoeveelheid calorieën die ze bevatten. Een kopje magere melk bevat ongeveer 83 calorieën. Een kopje rijstmelk heeft ongeveer 120 calorieën. Hoewel er een verschil van ongeveer 40 calorieën per kopje is, is het verschil niet significant omdat een pond vet verlies een tekort van 3500 calorieën vereist.

Cholesterol

Hoewel cholesterol kan niet het veroorzaken van gewichtstoename, is er een verband tussen gewicht en cholesterol niveaus. Overgewicht, zelfs door slechts een paar pond, draagt bij aan een hoog cholesterolgehalte, volgens de Mayo Clinic. Hoog cholesterol verhoogt uw risico op hartaanvallen en hart-en vaatziekten. Afvallen wordt aangeraden aan lagere cholesterol. Het is ook voordelig om verbruiken minder cholesterol in de voeding. Rijstmelk is natuurlijk gratis cholesterol. Afgeroomde melk heeft slechts een kleine hoeveelheid cholesterol wel; Eénkop bevat ongeveer vijf milligram.

Calcium

Verbruiken meer calcium kan helpen voorkomen van gewichtstoename. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Obesitas" in 2006 vond dat vrouwen die hun inname van calcium steeg meer dan 18 maanden een lagere ophoping van vet dan vrouwen met lage dieet calcium ervaren. De auteurs verklaard dat hoge calciuminname gewichtstoename als gevolg van veroudering kan voorkomen, maar meer onderzoek is nodig om te ontdekken de reden. Een kopje magere melk bevat ongeveer 296 tot 299 milligram calcium per kopje. Rijstmelk is vaak toegevoegd calcium. Een kopje rijstmelk bevat evenveel calcium als afgeroomde melk maar bedragen verschillen per merk.

Vitamine D

Vitamine D kan u helpen afvallen. Een studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in September 2010 vond dat verhoging van vitamine D en calciuminname van zuivelproducten te consumeren meer gewichtsverlies veroorzaakt. Een kopje magere melk bevat ongeveer 115 internationale eenheden vitamine D. rijst melk eventueel tot 25 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde van vitamine D afhankelijk van de toegevoegde hoeveelheid. De dagwaarde van vitamine D is 400 internationale eenheden.

Eiwit

Magere melk bevat veel meer eiwit dan rijstmelk. U kunt voelen volledige langer, dus staving off onbedwingbare trek en het verminderen van de kans van overeten eiwit. Zuivelproducten, noten en zaden zijn allemaal hoog in eiwit. Een kopje rijstmelk wellicht slechts een gram eiwit, in vergelijking met 8,3 gram in een kopje magere melk.


gerelateerde artikelen