How to Lose 7 ponden in twee weken

October 26

7 lbs. in twee weken verliezen is niet een onbereikbaar doel. In feite, kunnen sommige mensen dit veel in water gewicht verliezen over een korte periode van tijd. Echter, aangezien de waterstanden in het lichaam vaak schommelen, willen verliezen van zowel water en lichaamsvet, houden zo veel spieren mogelijk. Bij 3500 calorieën verbrand per pond gewicht verloren, moet u 24.500 calorieën te verliezen 7 lbs branden. Dit kan worden bereikt door zowel vermindering van calorie-inname en verhoging van lichamelijke activiteit om meer calorieën te verbranden. Met een paar handige dieet tips, zult u goed op uw manier aan het verliezen van 7 kg, in twee weken of minder.

Stap 1

Een 1 - tot 3-daagse gedestilleerd water snel starten. In zijn boek "The Miracle van vasten" beveelt Paul C. Bragg dit, samen met drie tot vijf porties van de appel cider azijn gezondheidsdrank per dag. Meng 2 tbsp. van appel cider azijn met 1 tbsp. van honing en 8 oz. gedestilleerd water om het te maken.

Stap 2

Verminderen uw calorie-inname tot 750 calorieën onder het niveau van uw onderhoud. Eten van 30 procent van de calorieën uit mager eiwit, 30 procent ten opzichte van gezond vet en 40 procent ten opzichte van laag-glycemische koolhydraten (slow-verteren) voor het optimaliseren van de vetverbranding, volgens "De Fat Burning Bijbel."

Stap 3

Uw totale dagelijkse calorieën gesplitst in vijf of zes kleinere maaltijden worden verbruikt twee of drie uur uit elkaar gedurende de dag. Deze grazende stijl van eten stimuleert een snellere stofwisseling, lagere bloedsuikerspiegel en cortisol niveaus en het besturingselementen honger. Denk aan het als drie hoofdmaaltijden, met drie kleine snacks in-between.

Stap 4

Het vinden van een trainingsprogramma dat zowel weerstand-opleiding en cardiovasculaire oefening omvat. Drie tot vijf dagen per week, deelnemen aan gewicht-opleiding te helpen bouwen spier en vet te verbranden. Onmiddellijk na dit, voeren tot 60 minuten van cardio. Indien nodig, splitsen uw cardio-training in meerdere kleinere sessies in de loop van de dag. Willen branden van 500 tot 1000 extra calorieën per dag.

Stap 5

Natuurlijke diuretica gebruiken om te helpen verminderen van water gewicht. Vitamine C, selderij, grapefruits en cafeïne zijn natuurlijke diuretica. Producten zoals Xpel en snijdt II zijn beschikbaar voor het leveren van krachtige kruiden diuretica die overtollig water en gifstoffen uit het lichaam te elimineren.

Stap 6

Drink een vol glas water met elke één van uw vijf of zes maaltijden. Niet alleen doet dit optimaliseren vetverbrandende, volgens de "Spier Nerd" Jeff Anderson, het maakt ook u zich meer volledige. Draag een waterfles met u en sip zo nodig gedurende de dag en tijdens uw trainingssessies.

Wat die u nodig hebt

  • Apple cider azijn
  • Honing
  • Gedestilleerd water
  • Sportschool
  • Natuurlijke diuretica

gerelateerde artikelen