Hoe te kiezen van de juiste basketbal schoen

January 27

Hoe te kiezen van de juiste basketbal schoen

Het kiezen van dat de juiste basketbal schoen is een van de belangrijkste beslissingen die kan een speler maken. Basketbal gaat lopen, springen en snelle veranderingen in de richting waarvoor goede kwaliteit schoenen. Bij het selecteren van basketbalschoenen, moeten atleten rekening houden met verschillende factoren de beste keuze te maken. De juiste basketbalschoenen kunnen helpen een speler goed doen op het Hof, en het risico van voet en enkel verwondingen.

Stap 1

Heb je voet professioneel gemeten op een atletische schoenenwinkel. De metingen zal medebepalend zijn voor de juiste schoenmaat, en al dan niet moet u een schoen met een smalle of brede pasvorm.

Stap 2

Kies een type van basketbal schoen op basis van uw basketbal speelstijl. Snel en meerkamp spelers moeten gebruik maken van een lichtgewicht schoen met matige kussen, flexibiliteit en ondersteuning. Macht spelers vereisen een zwaardere schoen met maximale stabiliteit en kussen.

Stap 3

Zoekt een schoen die gesneden biedt het niveau van bescherming nodig. De meeste spelers kiezen high-top basketbal schoenen omdat ze maximale enkel ondersteuning bieden. Sommige spelers liever midden boven- of low-top schoenen omdat ze minder restrictief.

Stap 4

Selecteer een schoen met een tong die aan uw behoeften voldoet. Het oppervlak van de tong zal worden gemaakt van rubber in een patroon dat helpen zal het woord grip en tractie leveren. Sommige schoenen zijn speciaal ontworpen voor buiten spelen en hebben zwaardere zolen.

Stap 5

Op de schoenen proberen en testen van de pasvorm. Test de lengte door te drukken op uw duim tussen uw grootste teen en het einde van de schoen. Moet er een kleine hoeveelheid ruimte, ongeveer de grootte van de miniatuur. De breedte van de schoen moet voelen knus, maar niet te strak. Neem een paar uitgevoerd ook maatregelen om de hiel doet niet tegen de achterkant van de schoen glijden.

Waarschuwingen

  • Het dragen van versleten basketbalschoenen kan leiden tot overmatig gebruik letsels aan de voet. De Amerikaanse Academie van Podiatric Sports Medicine raadt aan dat high school en college basketbalspelers hun schoenen een keer per maand vervangen. Het dagelijks gebruik van de schoenen voor praktijken en games draagt van de schoen-materiaal, en vermindert hun vermogen om de kussen en ondersteuning nodig om te beschermen van de voet.

Tips

  • Probeer niet te worden overmatig bezorgd met het merk of uiterlijk. Het is belangrijker om te hebben een goede schoen die goed presteert.

gerelateerde artikelen