Fiets opleiding Stand

February 15

Fiets opleiding Stand

Een fietstrainer zet uw fiets weg of met de mountainbike in een indoor training machine. Tillen uw achterwiel en toepassing van weerstand, geeft een trainer je een handige manier om uw fietsen planning intact te houden wanneer u bent ingedrukt voor tijd of wanneer het weer is slecht. Hoger-end modellen laat je het niveau van weerstand wijzigen terwijl u trappen bent zodat kunt u uw normale buiten rit zonder veel slijtage, en zonder rekening te veel ruimte in uw huis simuleren.

Het vermijden van het weer

Terwijl indoor trainers beschikbaar aan een brede waaier van prijzen zijn, kunt u gemakkelijk vinden één voor minder dan de kosten van een stationaire hometrainer. U zult besteden minder, maar zie je tal van onmiddellijke voordelen. Weer hoeft niet zoveel controle over uw training. Dit voordeel is niet alleen over gemak, maar ook over veiligheid. U kunt veilig rijden 's nachts zonder zorgen te maken over de risico's en uw koplamp en achterlicht.

Bespaar tijd

Een indoor trainer kunt u de instelling van uw rit, wat betekent dat u kunt overname van uw training. Hebt u slechts 20 minuten, zult u uw inspanningstijd maximaliseren door gewoon hoppen op uw fiets thuis, het vermijden van de voorbereidingstijd voor dressing voor het weer en het nemen van uw fiets op de weg. Als u rijden in de ochtend wilt, kunt u gemakkelijk uw zorgen over het krijgen van gevangen met een lekke band en het instellen van uw hele dag achter op schema.

Ga Hands-Free

Aangezien een overdekt rit kan een hands-free ervaring, hebt je ook de optie om te multitasken. Voor de meest effectieve training is een ritje op een indoor trainer een kans om te werken je armen met lichte gewichten of gewoon uitrekken terwijl u rijdt. Zelfs als u niet toevoegen van de oefening van het bovenlichaam wilt, kunt u een boek lezen, een filmpje of praten aan de telefoon. Afleiding, misschien zelfs houden trappen voor een paar extra minuten.

Slijtage van de fiets

Je moet een paar offers vruchten te plukken die van binnen rijden. De druk van paardrijden op een indoor trainer kan extra spanning op uw frame zetten, dus praten met een pro op uw fietsenwinkel over de trainer die het beste past uw fiets en rijstijl. Opleiders kunnen verslijten van uw banden, dus investeren in een goedkope extra band alleen te gebruiken voor uw indoor ritten. De kosten van de band en de tijd die je schakelen besteedt zal moeite waard zijn als uw dure raceband langer duurt.

Het maximaliseren van uw training

Een indoor training wellicht langer duren om te bieden dezelfde voordelen als een buiten rijden. Zittend op een fiets briefpapier neemt een paar spieren uit de vergelijking, dus terwijl je nog steeds een goede cardiotraining en ontwikkelen van beenspieren, uw abs en kern niet zoveel werk te krijgen. Om het meest van een indoor training, voegt u een paar meer oefeningen aan uw routine terwijl u uw hartslag omhoog. En het opzetten van een ventilator in de buurt van uw fiets, dus je kunnen duren langer, zult zelfs als u zich in het zweet werken.

Stabiliteit

Gebruik van een mat om te voorkomen dat uw apparatuur in plaats, en plaats een blok onder uw voorwiel te houden zelfs met de verhoogde achterwiel. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte en een vlakke ondergrond, want als je een beetje off-kilter, kunt u nog steeds tip over of van uw fiets vallen.


gerelateerde artikelen