Hoe Prelief werken

February 28

Hoe Prelief werken

Prelief is een naam van de teller-product dat is een merk voor een supplement genaamd calcium glycerophosphate. Calcium glycerophosphate neutraliseert zuren in levensmiddelen. Prelief nemen voor het eten van zure voedingsmiddelen kan helpen te verminderen of te verlichten van de symptomen in patiënten waarvan medische aandoeningen worden verergerd door zure consumptie. Prelief kan komt in tablet of poeder vorm, en worden geheel ingeslikt of geschokt over voedsel te verminderen van zuur.

Hoe werkt het Prelief?

De chemische stof in Prelief verhoogt de pH van zure voedingsmiddelen en dus neutraliseert het zuur bevatte in deze voedingsmiddelen. Het reduceert niet zuurproductie in de maag, noch maakt het zuur in de maag meer alkalisch van aard, dus het moet worden genomen vóór het eten van voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte. Doordat de zuurgraad van het voedsel voordat het het lichaam binnenkomt, beweren de fabrikanten van Prelief dat het helpen kan bij het beheren van de symptomen veroorzaakt door verscheidene verschillende aandoeningen.

Indicaties voor Prelief

Fabrikant beweert staat dat door het verlagen van de zure inhoud van levensmiddelen, kan Prelief verlichten de symptomen van ziekten waarin zuurgraad in het lichaam kan problemen veroorzaken. Bovenste digestieve aandoeningen zoals brandend maagzuur en GERD worden vaak verergerd door het eten van zure voedingsmiddelen, waardoor patiënten die lijden aan deze voorwaarden te geven voedsel ze houden en die zijn voedzaam. Deze symptomen kunnen worden verzorgd of verlicht met Prelief. Interstitiële cystitis, pijnlijke blaas van inflammatoire voorwaarde, wordt ook verergerd door zure voedingsmiddelen bij sommige patiënten. Volgens de fabrikanten, kunnen patiënten krijgen opluchting van blaas pijn door middel van Prelief.

Klinische Studies over Prelief

Een klinische studie gepubliceerd in het tijdschrift urologie in 2007 blijkt dat patiënten met interstitiële cystitis statistisch significante verbetering in hun symptomen met behulp van de Prelief gehad. De studie was gebaseerd op de patiënt zelf-perceptie van de verlichting van de symptomen, dus de mogelijkheid van een placebo-effect moet rekening worden gehouden. Andere studies valideren de bevinding dat Prelief IC symptomen ook helpt. Op de jaarlijkse vergadering van 2009 van de urologische American Association bleek een studie dat de Prelief een van de top vier behandeling keuzes voor zowel mannen als vrouwen met blaas pijn was.

Bijwerkingen van Prelief

Prelief heeft geen bekende bijwerkingen. Patiënten met parathyroid problemen of verhoogde bloedspiegels van de calcium, patiënten met nierstenen en patiënten met nierziekten, wie het lichaam niet goed fosfor verwerken duurt echter niet Prelief. Zoals met alle aanvullingen, neem contact op met uw arts alvorens Prelief om er zeker van te zijn dat is het veilig voor u. Supplementen zijn niet zo sterk gereguleerd of bestudeerd door de Food and Drug Administration, zoals medicijnen, dus als u Prelief met andere voedingssupplementen of kruiden nemen, Informeer uw arts dat ook.

Hoe te te nemen Prelief

Prelief komt in tabletvorm of in een poedervorm formulier dat beschikt over een soortgelijk aan een zout shaker shaker. Voor het eten zeer zure voedingsmiddelen, neem één of twee Prelief tabletten of schud Prelief poeder over je eten. Prelief kunnen worden gebruikt telkens wanneer je zure voedingsmiddelen eten. De FDA acht de chemische stof in Prelief te worden over het algemeen veilig, maar voordat u begint alle aanvullingen, neem contact op met uw arts voor goedkeuring.


gerelateerde artikelen