Wandelen in de buurt van Bumble Bee, AZ

March 9

Wandelen in de buurt van Bumble Bee, AZ

Kleine overblijfselen van de vroegere jaren 1800 postkoets halte van Bumble Bee, Arizona, behalve sommige tumbledown gebouwen op prive-eigendom. Een teken op nabijgelegen Interstate 17 wijst de weg naar de spookstad, die zijn hand als een toeristische bestemming met een restaurant en cadeau winkel zoals onlangs in deze eeuw probeerde. Terwijl u niet warme maaltijden of zachte bedden voor de vermoeide reiziger meer vinden, is de stad een toegangspoort tot wandelen in de nabijgelegen wildernis gebieden.

Agua Fria Nationaal Monument

Net aan de andere kant van de Interstate 17 van Bumble Bee vindt u meer dan 70.000 hectare ruig terrein te verkennen in de Agua Fria Nationaal Monument. Verschillende ingangen in het monument bieden toegang tot trailheads waar u kunt bekijken van de Oeverstaten watervogels langs de rivier van de Agua Fria of wandeling naar verschillende Indiaanse archeologische sites. U kunt de riem op een rugzak en wandelen voor dagen, want je kamperen kunt van 14 dagen binnen het rijksmonument zonder een vergunning of vergoedingen. Agua Fria National Monument is verscholen tussen Tonto National Forest in het Oosten en Prescott National Forest en Bureau of Land Management landt in het westen, waardoor ook verspreid camping voor maximaal 14 dagen tegelijk.

Horse Thief bekken

Volg de hoofdweg door de stad van de Bumble Bee en hoofd in de Bradshaw bergen langs de verhard weg. U zult ongeveer acht mijl uit de historische mijnstad van Crown King wanneer je op Horse Thief bekken aankomt. Negentien goed gemarkeerde wandelpaden in de recreatie paard dief stroomgebied wind door Prescott National Forest. U kunt vissen op een klein meertje en overnachten op Hazlett holle Camping (fs.usda.gov) in de buurt. Het bekken ligt op 6.000 voet, waardoor het een intensief gebruikte zomer-uitje.

Kasteel Creek Wilderness

Het kasteel Creek Wilderness omvat meer dan 25.000 hectare op de oostelijke hellingen van de bergen Bradshaw. Negen routes zijn toegankelijk in de wildernis voor het enige gebruik van de wandelaars en ruiters voor meer dan 30 mijl van exploratie. Geniet van prachtig uitzicht met uitzicht op Agua Fria National Monument, en terrein dat varieert van naaldbossen op 7.000 voeten tot saguaro en mesquite woestijnen op 2.000 voeten. De woestijn is thuis van tal van wilde dieren met inbegrip van beren, javelina, mule deer, coyotes en veel soorten vogels.

Tips

De onverharde weg van Bumble Bee naar Crown King is het hele jaar door geopend en is bereikbaar met de auto. Spur wegen aftakkingen van de hoofdweg zijn rotsachtige en beste poging tot door degenen met hoge mijnen voertuigen. Zorg ervoor dat u een volle tank van gas en elke persoon heeft veel water voordat venturing in het ruige land omringende Bumble Bee. Weer extremen kunnen variƫren van 110 graden Celsius in de zomer op Agua Fria Nationaal Monument op de sub-zero bij hoge waterstand in de buurt van de koning van de kroon in de winter. Controleren van het weerbericht voor de hoogte waar u van plan bent om te wandelen en kleding in lagen, omdat Arizona weer dramatisch in een korte periode van tijd veranderen kan.


gerelateerde artikelen