Hoe om te voorkomen dat uw schoenen rippen

November 16

Hoe om te voorkomen dat uw schoenen rippen

Schoeisel is een miljarden-dollar-industrie die een toenemende fanbase als gevolg van de toenemende betrokkenheid in de popcultuur draagt. Een statussymbool in zijn eigen recht, schoenen zijn geworden een ding van obsessie voor mannen en vrouwen gelijk. Van luxemerken aan de meest elementaire schoeisel dragen schoenen de ontmoedigende taak ons te voeren door middel van regen, modder en sneeuw. Uw investering bewaken en beschermen van uw schoenen door afscherming hen uit de harde factoren van de natuur met een paar eenvoudige, gemakkelijke uiteinden.

Stretch & waterdicht

Stap 1

Strek uw schoenen vóór eerste slijtage tot een minimum beperken van het risico van rippen. Zet een paar paar sokken en glijden je voeten in de schoenen. Het doel van een föhn op strakke gebieden tot schimmel van de nieuwe shape.

Stap 2

Selecteer een afdichting samengestelde zoals een wax gebaseerde Pools of spray om een dunne, beschermende laag tegen zout en water. Deze compound consequent toe te passen na elke paar draagt is sleutel tot bescherming van de maximimizing.

Stap 3

Test de dichtingslaag samengestelde voordat u op de gehele schoen begint. Selecteer een gebied van het kleine, onopvallende als onder de veters van de tong, en breng een kleine hoeveelheid van de stof om er zeker niet saai of uitdrogen van het materiaal van je schoen. Na een paar uur, check het gebied weer en als alles is goed, bent u klaar om verder te gaan in het waterdicht maken van je hele schoen.

Stap 4

Verwijder de veters van je schoenen en reinig de schoenen grondig met een lap en borstel te verwijderen overtollige vuil en roet.

Stap 5

De waterafstotende stof of spray gelijkmatig over de schoen te vormen een beschermende barrière tegen water en andere elementen toepassen.

Wat die u nodig hebt

  • 2-3 paar sokken
  • Haardroger
  • Borstel
  • Waterdicht maken van samengestelde
  • Schone doek

gerelateerde artikelen