Is Levodyn goed voor u?

November 27

Wanneer bloed tegen uw slagaders en bloedvaten met een hoge snelheid drukt heb je hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hart-en vaatziekten. Er zijn vele soorten medicijnen beschikbaar om hoge bloeddruk te behandelen. Levodyn is een all-natuurlijke remedie die pretendeert om hoge bloeddruk te behandelen. Bespreek altijd behandeling met een medische professional alvorens een bloeddruk medicatie, met inbegrip van Levodyn.

Over Levodyn

Levodyn is een nonprescription, alle-natuurlijke medicatie die gebruikmaakt van een fatsoen mix gemaakt van natuurlijke ingrediënten te verlagen en stabiliseren van uw bloeddruk niveaus, volgens de fabrikant. De fabrikant stelt verder dat de verwerking van de natuurlijke bloeddruk vermindering van ingrediënten gevonden in Levodyn deze ingrediënten tot 20 keer sterker dan hun natuurlijke sterkte maakt. De fabrikant, echter geen back-up deze verklaring met overtuigend wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van de vordering.

Ingrediënten

Levodyn bevat veel vitaminen, mineralen en kruiden die individueel kunnen bloed-reducerende eigenschappen hebben. Levodyn bevat specifiek, cayennepeper, knoflook bol extract, vruchten granaatappel, co-enzym Q-10, fruit extract, lycopeen, thiamine, riboflavine, niacine, pantotheenzuur, vitamine B-6, biotine, foliumzuur, vitamine B-12, calcium, magnesium, kalium, ginseng, ginkgo biloba en meidoorn bessen. De fabrikant aanraadt nemen 2 tabletten per dag bij de maaltijden.

Risico's en beperkingen

De primaire risico met Levodyn is een allergische reactie op een van de kruiden of ingrediënten in de medicatie. Indien u allergieën voor alle kruiden hebben bekend, neem contact op met uw arts en lees aandachtig de ingrediënten vermeld op het productetiket alvorens Levodyn. De fabrikant adviseert alleen dit product voor mensen van 18 jaar of ouder. Neem niet Levodyn als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Vaak voorkomende bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Levodyn omvatten een last van de maag en hoofdpijn.

Oorzaken

Volgens de American Heart Association, in 90 tot 95 procent van de gevallen, weten wetenschappers niet wat de oorzaak van hoge bloeddruk. Moderne geneeskunde, kunt effectief behandelen echter deze voorwaarde als de hoge bloeddruk is vroeg gediagnosticeerd. Veel voorwaarden aan de hoge bloeddruk met inbegrip van de verharding van de slagaders, verdikking van de slagader muren en overtollige samentrekking van de kleine slagaders. Hebben uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd door een medische professional. Als je al hoge bloeddruk, spreken met een medische professional over uw beste behandelingsopties.


gerelateerde artikelen