De beste Nordic Walking stokken

February 28

De beste Nordic Walking stokken

Overzicht

Nordic-walking is een kruising tussen wandelen en langlaufen — zonder de sneeuw. Nordic Walking USA merkt op dat het lopen met poles specifiek ontworpen voor Nordic walking geeft je bovenlichaam een workout terwijl het helpen van u branden tot 40 procent meer calorieën dan reguliere lopen. De Polen helpen uw evenwicht en stabiliteit en komen in een verscheidenheid van stijlen. Het type van lopen die u zult doen, uw lengte en gewicht en uw budget overwegen bij het selecteren van uw palen.

LEKI reiziger

Consumersearch.com raadt LEKI reiziger Nordic walking stokken en rapporten ze een favoriet onder Nordic walking reviewers. Deze palen zijn ontworpen om het gemakkelijk draagbaar. Ze breken met een twist-lock-systeem en kunnen aanpassen van 52 inch tot 26 inch in lengte. Ze zijn gemaakt van aluminium en iets meer dan een pond wegen. Consumersearch.com prijst de Polen voor hun verstelbare en easy-to-use hand riemen, verstelbare lengte, draagbaarheid, verwisselbare rubberen uiteinden en levenslange garantie. Het bekritiseert de Polen voor hun ongemakkelijk handgrepen. Consumersearch.com vond de LEKI reizigers dan het vennootschappelijk goedkoper Polen meer hoogst gewaardeerd, maar hij merkt dat als je een lichtere pole wilt en niet erg meer geld, LEKI maakt ook Polen uit koolstof.

Nordic Walking stokken van Swix Sport

Als je niet hoeft te vrezen voor draagbaarheid en wantrouwend over verstelbare Polen zijn, overwegen Swix Sport Nordic walking stokken. Een revisor voor TheSkiingExperts.com was een scepticus over de sport alvorens de Polen een tryout maar nu prijst Nordic walking als een goede lage impact-oefening die stress uit een slechte knie heeft. Omdat de Polen niet verstelbaar, koopt u de Swix Polen op basis van uw lengte. Ze komen in negen maten en zijn gemaakt van lichtgewicht aluminiumlegering materialen in Lillehammer, Noorwegen. TheSkiingExperts.com recensent vond de antieslip greep rond het handvat en de gewatteerde band die rond de hand glijdt. De Polen is ook voorzien van verwisselbare rubberen uiteinden voor extra stabiliteit en een DVD die hoe uitlegt te gebruiken van de Polen en het meeste uit je wandeling.

Excel Nordic Walking stokken

Een lange tijd langlaufer werd vastgehaakt op Nordic walking na het proberen van een set van Polen door Excel. Een test voor FitnessTravelGear.com wordt beschreven Excel's Trainer Polen als stevige en lichtgewicht met een comfortabele grip en verstelbare afstandsbedieningpolsbandjes terug te nemen. Deze palen zijn gemaakt van een carbon composiet. Excel's alle terrein Tip gebruikers kunnen kiezen tussen twee posities, afhankelijk van het lopen oppervlak. Website van het bedrijf heeft het kopen van advies en tips over het gebruik van de Polen.


gerelateerde artikelen