De gevaren van P90X oefeningen

March 17

De gevaren van P90X oefeningen

P90X is een intensieve training-programma dat is gebaseerd op de dagelijkse trainingen en spier verwarring te helpen haar gebruikers Toon en spieren op te bouwen, alsmede afvallen en een gezonde levensstijl te leven. Echter, wanneer de P90X richtsnoeren zijn niet correct gevolgd, de training kan snel gevaarlijk worden. Deze gevaren kunnen worden vermeden door de P90X aanbevelingen, nemen einden naar wens te volgen en zien uw arts alvorens deel te nemen in het programma.

Spier letsel

Spier letsel is een van de meest voorkomende gevaren van intensieve training routines zoals P90X. Hoewel de video's in de P90X serie met een warming-up begint en stretching, spieren kunnen nog worden benadrukt en overwerkt door te kiezen voor gewichten die te zwaar zijn, kan doen de oefeningen verkeerd of het uitvoeren van meer herhalingen dan je spieren verwerken.

Gezamenlijke schade

Uw gewrichten lopen ook risico bij het gebruik van P90X video's voor fitness. De gewrichten van je schouders, polsen, enkels en knieën zijn hooguit risico voor schade bij het gebruik van de training dvd's uit het gewricht buigen op een abnormale manier of door te veel stress op het gewricht plaatsen of van handmatige oefeningen zoals push-ups of oefeningen die vereisen het gebruik van gewichten die stress op de mechanismen van het gewricht plaatsen.

Pees en een Ligament letsel

Verwondingen van de pees kunnen ook optreden met intense oefening regimes zoals P90X, met name verwondingen de de achillespees. Ligament letsel kunnen ook optreden, vooral rond de gewrichten van de schouders, ellebogen, polsen, knieën en enkels waar het gewicht nadruk wordt gelegd tijdens de trainingen van de P90X.

Snelle veranderingen

Een factor die kan verhogen de kans op een blessure zal optreden zijn de vaak snelle veranderingen tussen de oefeningen, stelt de American Council on Exercise. Hoewel het systeem suggereert dat als je wilt pauzeren de video tussen de oefeningen je kunt, dat noodzakelijkerwijs garandeert niet dat de gebruiker dit zal doen.

Cardiovasculaire gevaren

Deze oefening systeem biedt ook DVD voor cardiovasculaire training, of "cardio." Hebt u een bestaande hartkwaal--zoals een vergroot hart-- of cardiovasculaire problemen zoals hoge bloeddruk, is het belangrijk om te praten met uw arts eerste voordat deel te nemen aan deze oefeningsprogramma, als het kan te heftig voor je conditie.


gerelateerde artikelen