Kun je Kippensoep met benen & dijen?

July 16

Kun je Kippensoep met benen & dijen?

Zuinig huiskoks weten dat bijna elk deel van een kip gooide in een pot goede soep maakt. Echter voor stevige, smaakvolle soepen, benen en dijen zijn ideaal omdat ze een sterkere smaak dan wit vlees hebben en maak een navenant rijker bouillon. Niet alleen Sla kippensoep dagenlang wanneer je het gevoel onder het weer. Kruiderijen en gevarieerde ingrediënten veranderen volledig de smaak profiel, waardoor het een goede keuze voor regelmatige opneming in een gezond dieet, met name als je voorzichtig over het natriumgehalte.

Ingrediënten in kippensoep

Kip benen en dijen worden vaak verkocht als wijken met de huid nog op verbonden. Kwartalen de neiging om minder duur dan voorgesneden stukjes en hoeft niet scheiden alvorens toe te voegen aan een soep pot, hoewel de kip in kleinere stukken snijden voor sneller koken zorgen zal. Verwijder de huid eerst om te houden van het vetgehalte neer. Traditionele groenten voor kippensoep omvatten wortelen, selderij en uien, maar vertakking voegt meer smaak en extra voedingsstoffen. Prei, erwten, zoete aardappelen, chilipepers en pastinaak alle werken goed.

Kip soep voorbereiding

Voor gemakkelijk kippensoep, voeg uw skinless kip aan een pot soep met groenten, kruiden en genoeg water om het volledig bedekt de inhoud. Laat het sudderen gedurende een uur of twee en het verwijderen van de kip bij het koken wordt gedaan. Skim weg een schuim of vet dat heeft opgelopen, dan versnipperen van het vlees van de beenderen en voeg terug in de pot. Voor de gemakkelijkste en snelste kip soep mogelijk, koken van groenten in kippenbouillon en voeg het vlees van voorgekookt benen en dijen.

Voeding kip

Donker vlees kip is een beetje vettere dan wit vlees, met 13 gram vet en 290 calorieën in elke 3-ounce serveren, maar het is ook een goede bron van eiwit, 39 gram per portie. Benen en dijen bevatten 11 procent van het strijkijzer u moet elke dag, en 132 milligram natrium, dus voor te bereiden uw soep met water of zoutarm Bouillon. Onderzoekers aan de Universiteit van Nebraska Medical Center gevonden dat kippensoep echt bevat stoffen die kunnen helpen met infecties van de bovenste luchtwegen die de gewone verkoudheid veroorzaken. Ze weet het niet precies waarom maar theoretiseren dat de combinatie van ingrediënten juist, dus niet laten uit de groenten. Zoete aardappelen en wortelen zijn een goede bron van vitamine A, terwijl paprika vitamine C. bevatten

Soep-Making Tips

Met behulp van benen en dijen zonder been, skinless brokken vermindert de kooktijd aanzienlijk, maar gebruik zelfgemaakte of zoutarm commerciële kippenbouillon om te voorkomen dat de smaak te dun wordt. Voorgekookt pasta, rijst of balletjes toegevoegd aan soep, nadat deze reeds gekookt houden de Bouillon duidelijker, maar alle zijn geschikt voor het koken met de soep. Wijzigen van de smaak profiel van uw soep met verse kruiden, curry kruiden, chili poeder, citroensap of azijn.


gerelateerde artikelen