Voordeel voor de gezondheid van het eten van komkommers

July 25

Voordeel voor de gezondheid van het eten van komkommers

Omdat komkommers meestal water zijn, ze zijn laag in calorieën--zelfs een grote komkommer bevat minder dan 100 calorieën-- maar ze nog steeds komen geladen met voedingswaarde. Gegeten als vers produkt of als een augurk, hebben komkommers talrijke gezondheidsvoordelen, hoewel ze misschien niet vol van smaak. Voeg ze toe aan salades of snijd ze in spears om alleen te eten of met een laag vetgehalte duik.

Achtergrond

Komkommers worden verondersteld te zijn ontstaan in Zuid Azië en India meer dan 10.000 jaar geleden. De vele variëteiten van komkommers zijn allemaal deel uit van de familie van de Cucurbitaceae, samen met watermeloenen, courgette en squash, die vaak als vruchten, op basis van hoe ze worden bereid of gegeten worden beschouwd. Momenteel Florida produceert meer komkommers dan ergens anders in de Verenigde Staten, neemt nota van de U.S. Department of Agriculture.

Natuurlijke hydratatie

Komkommers zijn samengesteld uit 96 procent water, merkt Organicfoods.com.au. Omdat meer dan de helft van het lichaam is samengesteld uit water, is het essentieel voor het normaal functioneren van de verschillende systemen van het lichaam. Een gebrek aan water kan leiden tot uitdroging, die leiden vermoeidheid, koude rillingen en spierkrampen tot kan. Water is cruciaal voor het speeksel vorming en koeling van het lichaam door transpiratie.

Vitamine C

Komkommers zijn geladen met vitamine C. Deze vitamine fungeert als een van de vele anti-oxidanten die het lichaam tegen vrije radicalen beschermen, verlagen het risico van verschillende vormen van kanker en ziekte als gevolg van beschadigde cellen. Vitamine C heeft tal van belangrijke functies zoals hulp bij de collageenproductie en hersenfunctie, en het helpt ook je lichaamsvet proces.

Vitamine K

Zoals vitamine A speelt vitamine K een rol bij de opbouw van botten, evenals andere weefsels van het lichaam. Vitamine K is echter voornamelijk verantwoordelijk voor het maken van een aantal van de eiwitten die de lever nodig voor de bloedstolling. Dit vermogen coagulatie is belangrijk voor mensen die lijden bloeden stoornissen, het verminderen van hun kans op bloeden uit na een knip- of letsel. Ongeveer de helft van de komkommer van vitamine K inhoud is gevonden in de peel, dus hou de schil voor maximale gezondheidsvoordelen.

Kalium

Een 100g serveren, bevat ongeveer 3,5 oz, komkommer ongeveer 150mg kalium. Dit mineraal helpt in metabolische functies en speelt ook een rol in de ontwikkeling van spierweefsel. Voldoende kalium is ook noodzakelijk voor het behoud van normale elektrische activiteit van het hart, en een dieet rijk aan kalium beschermt u tegen hoge bloeddruk.


gerelateerde artikelen