Hoe te handhaven goede gezondheid voor ouderen volwassenen

April 12

Hoe te handhaven goede gezondheid voor ouderen volwassenen

Jouw lichaam is al dan niet een goed geoliede machine, na jaren gebruik die het is gebonden aan sommige onderhoud nodig. Als u uw lichaam met respect behandelen, eten van de verkeerde soort dieet en oefening voorkomen, kan je lichaam in de vorm van chronische ziekte en beperkte mobiliteit storing. Echter, als u uw lichaam met een goede voeding, dagelijkse oefening en een vervullende levensstijl respecteren, u geniet van betere algehele prestaties en verblijf gezonder als je leeftijd.

Stap 1

Plan een gezond dieet, samengesteld uit qua voedingswaarde dichte voedingsmiddelen te blijven passen. Vermijden van levensmiddelen met een hoog in vet, suiker of natrium; overindulging in de verkeerde soorten voedsel kan leiden tot gewichtstoename, hart-en vaatziekten, diabetes Type 2 en een verminderde kwaliteit van leven.

Stap 2

Uitoefenen gedurende ten minste 30 minuten per dag, zoals aanbevolen door de Centers voor Disease Control and Prevention. AĆ«robe oefening helpt u flexibiliteit voor dagelijks leven activiteiten, terwijl krachttraining helpt behouden bot gezondheid handhaven. Als 30 minuten van oefening banden u uit, breken de eis in drie sets van 10 minuten in plaats daarvan als een meer beheersbare manier om te voldoen aan de richtlijn. Wandelen, zwemmen, zijn dans en yoga allemaal ideaal voor senioren, met name met een klasse of instructeur die voor studenten boven de 50 geschikt.

Stap 3

Afspraken plannen met uw arts voor jaarlijkse fysieke examens evenals zeefresten voor ziekten zoals kanker, diabetes en osteoporose. Als je lichaam leeftijden, stijgt de kans op gediagnosticeerd, zelfs als u een gezonde levensstijl heb gewoond. Vroege opsporing is vaak de sleutel tot de bestrijding van ziekten, dus is het belangrijk om een stabiele relatie met uw primaire arts.

Stap 4

Een druk sociaal leven onderhouden door tijd doorbrengen met vrienden, het bijwonen van sociale engagementen en omliggende jezelf met mensen die u genieten van. Een studie van de 2011 door Rush University Medical Center vond dat senioren die had vervullen van sociale leven minder kans om te worden uitgeschakeld waren, behoud van hun onafhankelijkheid en fysieke capaciteiten. Sociale activiteit biedt ook stimulatie voor je hersenen en een manier om te blijven gelukkig en positief als je leeftijd.

Stap 5

Daag uw hersenen te houden het behendig, met behulp van puzzels, te lezen en te leren van nieuwe vaardigheden als katalysator voor de hersenengezondheid van de. Het Franklin Institute wijst erop dat je hersenen uitdagende je geest oefeningen, net als uitwerkend oefent je lichaam om het sterk en gezond te houden. Alzheimer's disease, algemene geheugen verlies en dementie kunnen allemaal pest ouderen, maar voortdurend leren en uitdaging helpen houden je geest scherp.


gerelateerde artikelen