Activiteiten om te leren van tieners over armoede & dakloosheid

March 29

Activiteiten om te leren van tieners over armoede & dakloosheid

Tieners moeten mededogen voor de mensen in gevaar van armoede en dakloosheid. Dakloosheid is een onderwerp dat veel aandacht heeft gekregen, en dat aandacht heeft geholpen. In zijn samenvatting, de Nationale Alliantie End dakloosheid meldt dat iedere subgroep van de dakloze bevolking gedaald, met uitzondering van de dakloze gezinnen. Veel tieners en kinderen geconfronteerd met de realiteit van dakloosheid elke dag, en begrijpen van het lot van de daklozen tieners misschien helpen hen begrijpen de studenten hij elke dag ontmoet.

Honger 101

Plan voor een week, volledige maaltijden voor het gezin met een voorgerecht, soep, brood en dessert. Snijd voor de maaltijd, 20 stukjes papier. Markeer drie met het cijfer één, mark vijf met het cijfer twee en mark 12 met het cijfer drie. Vlak voor de maaltijd pakt iedereen een strookje papier. Wie kiest voor een slip die zegt "one", krijgt de eerste wereld-maaltijd waarin alles op tafel te eten. Wie pakt de slip die zegt "two", eet een gebruikelijk in de Tweede Wereldoorlog, waar voedsel niet vrij zo overvloedige is maaltijd. Dit bestaat uit soep, brood en melk. En degenen die de slip met de drie krijgen eet een maaltijd van de derde wereld van brood en water. Praten over hoe het voelde om te weinig te eten in aanwezigheid van overvloed. Als uw tiener kreeg te eten alles, vragen hoe het voelde om overvloed terwijl degenen aan de tafel had weinig. Bespreek hoe dit van invloed is op iemand op straat die wordt omringd door veel en kunnen veroorloven van een maaltijd.

De aankondiging van de uitzetting

Praat met uw tiener school en plan een dag van dakloze bewustzijn. Direct na de ochtend aankondigingen, hand een deel van de studenten "uitzetting mededelingen." Waarom niet uitleggen. Deze weggehaalde studenten hebben slechts een paar minuten om schoon uit wat ze nodig voor de dag van hun kluisjes hebben zal. Vergrendelen van de studenten uit hun kluisjes voor de rest van de dag. De student moet vervolgens voeren alle boeken, papier en potloden voor de dag zonder hulp. Als een student een boek in de klas verlaat, is het in beslag genomen. Aan het eind van de dag, neem de sluizen uit de kluisjes en praat met de hele klas over de ervaring. Vraag hoe de "weggehaalde studenten" voelde gedurende de dag. Vragen als andere studenten hen anders behandeld. Praat met de studenten die waren niet uitgezet. Vraag of ze wilden helpen hun vrienden of als ze bang waren dat de weggehaalde studenten in de problemen waren. Als de school van uw tiener zal niet deelnemen, probeert u uw tiener uit haar slaapkamer voor het weekend.

Wil advertenties

Dakloosheid is voor velen, slechts één salaris weg. Helpen uw tiener begrijpen sommige van de oorzaken van dak-en thuisloosheid. Vraag haar om te gaan door middel van de advertenties en vinden van een baan die past bij haar huidige niveau van het onderwijs. Nadat ze de beste het betalen baan beschikbaar heeft gevonden, vragen haar om erachter te komen haar potentieel maandinkomen. Dan vragen de tiener te gaan via de advertenties weer en vinden een appartement. Doorlopen van een begroting die nutsbedrijven, voedsel en vervoer omvat. Helpen uw tiener zien hoe weinig kan worden gebracht aan besparingen aan het einde van de maand. Dit toont haar dat voor sommigen, dakloosheid is slechts één salaris weg.

Dakloze bewustzijn Lock-Out

Nodig uw tiener vrienden uit voor een vergrendeling. De tieners kunnen brengen slechts één rugzak met alles wat die ze nodig voor het weekend hebben. Verzamelen in de weken voorafgaand aan de vergrendeling, karton en andere grote stukken van uitval voor schuilplaatsen. Geef elke tiener de kans om te bouwen van een schuilplaats in de tuin. De tieners zal het dan leven in hun schuilplaats voor het weekend. Zij moeten hun rugzakken met hen te allen tijde. Als de Chaperon heb je de verantwoordelijkheid te confisqueren van alle rugzakken onbeheerd. Elke tiener moet doen een soort van fysieke arbeid om te verdienen een eenvoudige maaltijd. Aan het einde van het weekend, praat met de tieners over hoe het voelde om te wonen buiten en hebben geen beschutting of veiligheid, zelfs als het is gewoon voor een weekend.


gerelateerde artikelen