Over-the-Counter medicatie voor Eczema

October 16

Over-the-Counter medicatie voor Eczema

MedlinePlus stelt dat eczeem is een term die wordt gebruikt voor diverse huidvoorwaarden die leiden tot een geïrriteerde, jeukende en rode huiduitslag door het hele lichaam. Eczeem wordt hoofdzakelijk gevonden in kinderen die de neiging hebben om te groeien eruit door volwassenheid, maar sommigen beweren de voorwaarde in een mensenleven. Ernstige gevallen van eczeem zijn behandeld met steroïde crèmes voorgeschreven na overleg met een arts. Milde gevallen van eczeem kunnen worden voorkomen, behandeld en onderhouden met het gebruik van receptplichtige medicijnen. Gebruik geen medicatie voor de behandeling van eczeem zonder aanbeveling van een arts.

Oorzaak

Er is geen bekende oorzaak voor eczeem, volgens MayoClinic.com. Eczeem wordt geactiveerd door verschillende factoren, zoals allergieën, irritaties en droge huid. Eczeem is een allergische reactie waar het immuunsysteem heeft een abnormale reactie, het vrijgeven van antilichamen en histamine waardoor een flare-up. Het identificeren van de triggers die leiden een uitbraak tot te kiezen van de juiste medicatie.

Mondelinge aanpak

Orale antihistaminica worden gebruikt om te voorkomen en handhaven van eczeem veroorzaakt door allergieën, zoals pollen, schimmel of dierlijke huidschilfers, volgens KidsHealth. Orale antihistaminica komen in een enkele, dagelijkse dosis die duurt 24 uur en het vermogen van het lichaam aan het vrijgeven van histamine wordt geblokkeerd. Orale antihistaminica zijn alleen effectief als de flareups van eczeem het resultaat van allergenen zijn.

Actuele benadering

MayoClinic.com stelt dat hydrocortison zalf of crème of actuele difenhydramine zijn effectief topische benaderingen om jeuk en zwelling van eczeem. Hydrocortison crème is een milde steroïde crème die helpt te verminderen zwelling en jeuk als gevolg van eczeem. Difenhydramine is een actuele versie van de orale pil gebruikt voor gelokaliseerde allergische reactie symptomen. Gebruik geen difenhydramine actueel crème terwijl het nemen van de mondelinge versie zoals het tot een overdosis leiden kan.

Overwegingen

Over-the-counter-medicijnen gebruikt voor de behandeling van eczeem moeten worden gebruikt in combinatie met natuurlijke levensstijl benaderingen. Houd de huid gehydrateerd met lotion, Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en zepen, vermijden van triggers en Vermijd zwemmen vaak, wat tot droge huid leidt. Als eczeem niet beter met het gebruik van receptplichtige medicijnen, praten met een dermatoloog voor andere overwegingen.

Waarschuwing

Het gebruik van over-the-counter antihistaminica kan extreme slaperigheid veroorzaken. Vermijd het bedienen van machines of een motorvoertuig terwijl het nemen van een mondelinge antihistaminicum, wat leidt tot slaperigheid. Alle over-the-counter medicatie moet worden besproken met een arts. Sommige over-the-counter-medicijnen kunnen communiceren met andere medicatie veroorzaakt complicaties. Om al deze redenen waarschuwt de FamilyDoctor.org gebruik van medicatie zoals voorgeschreven.


gerelateerde artikelen