Kleine gemengde groene salade voedingswaarden

October 21

Kleine gemengde groene salade voedingswaarden

Een salade eten elke dag is een eenvoudige levensstijl gewoonte dat waardevolle voeding dividenden betaalt. Wat je op je salade, echter kan invloed hebben op de algehele voedingsstoffen. In plaats van laden op de hoog-vet-dressings en andere calorie boordevol ingrediënten, gooi een kopje of twee van gemengde greens met hart-gezond olijfolie en vitamine C-rijke citroensap om ervoor te zorgen krijg je alle voedingsstoffen voordelen van uw kleine gemengd-Groenen salade.

Gemengd-Groenen salade gedefinieerd

Een traditionele mixeds-groene salade is een combinatie van verschillende sla en andere greens, zoals romaine sla, eiken blad sla, snijbiet, andijvie, rucola, spinazie, witloof en radicchio, die licht met een favoriete dressing gooide zijn. U kunt kopen en combineren van de individuele Groenen jezelf en verpakte Groenen zijn beschikbaar in "gewassen", "triple-gewassen" of "kant-en-klare" rassen. Hoewel wassen is niet vereist voor deze voorwas Groenen, is het raadzaam om giet ze in een kom en verwijder alle bladeren die bruin zijn, verwelkt of verwend.

Nutriënten Basics

Een kleine salade is de perfecte keuze voor mensen die kijken naar calorieën, vet of koolhydraten inname. Wanneer het gemiddelde van de voedingsstoffen van een salade gemaakt met spinazie, biedt romaine sla, snijbiet en rucola, een 3,5-ounce serveren zonder dressing ongeveer 21 calorieën, 2 gram eiwit, 0,39 gram vet, geen cholesterol, koolhydraten en 2 gram vezels 3.5 gram.

Vitamine waarde

Gemengde Groenen zijn verpakt met vitale vitaminen. Met inbegrip van 3,5 ounces spinazie in je salade, biedt bijvoorbeeld 28 milligram vitamine C, die is ongeveer 47 procent van de dagelijkse waarde ingesteld door de Amerikaanse Food en Drug Administration gebaseerd op een 2000-calorie-a-dag dieet; 194 microgram folaat, die ongeveer 48 procent van de DV is; en meer dan 100 procent van de DV voor vitamine A. vitamine C helpt uw lichaam maken bindweefsel, folaat is van cruciaal belang bij de ontwikkeling van de nieuwe cel en vitamine A is essentieel voor goede visie. Andere donker gekleurde lommerrijke Groenen bieden soortgelijke rijke voedende inhoud.

Minerale waarde

Mineralen spelen een essentiële rol bij de opbouw en het behoud van een gezond lichaam. 3.5 ounces rucola toe te voegen aan uw salade biedt 47 milligram magnesium, dat is ongeveer 12 procent van de DV en 369 mg kalium, die meer dan 10 procent van de DV. Met inbegrip van 3,5 ounces Zwitsers snijbiet biedt 1,8 mg ijzer, oftewel 10 procent van de DV. Magnesium is noodzakelijk voor veel chemische reacties, kalium helpt handhaven van de vochtbalans van uw lichaam en ijzer helpt cellen zuurstof door je lichaam transporteren.


gerelateerde artikelen