Veel van de Gas- en dunne ontlasting bij het nemen van wei-eiwit

December 24

Veel van de Gas- en dunne ontlasting bij het nemen van wei-eiwit

Wei-eiwit wordt vaak opgenomen in supplementen op de markt gebracht voor verlies en spier gewichtstoename. Een studie van de 2001 gepubliceerd in "International Journal van sport voeding en oefening metabolisme" gevonden dat mannen die weiproteïne gecombineerd met creatine, een andere populaire aanvulling verbruikt, verhoogde kracht en spier groei doorgemaakt. Voor sommige mensen proberen om gewicht te verliezen of winnen spier, maar kan wei-eiwit veroorzaken gastro-intestinaal ongemak. Neem contact op met uw arts voordat u een voedingssupplement gebruikt of als u ongemak ondervindt bij het gebruik van een supplement.

Wei-eiwit

Wei is een van de twee soorten proteïne in koemelk is onttrokken. Eiwitten bestaan uit aminozuren, volgens voorstanders van wei-eiwit kan verhogen spier massa. Wei-eiwit kan ook een rol bij het verbeteren van uw immuniteit en helpen je overtollig vet te verliezen. Voor optimaal profiteren van deze aanvulling raden Universiteit van Illinois experts dat u ongeveer 20 tot 25 gram dagelijks consumeren als u probeert om gewicht te verliezen of verbetering van immune functie. Voor hogere-intensiteit training adviseren ze een dagelijkse dosering van 40 tot 50 gram.

Oorzaken van diarree en overtollige Gas

Diarree en overtollige gas kan irritatie van de darm of ziekten zoals de griep aangeven. Voedselallergieën en gevoeligheden kunnen ook deze symptomen veroorzaken. In sommige mensen kan de consumptie van bepaalde soorten voedsel, zoals bonen of broccoli, overtollige gas. Reacties op bepaalde suikers kunnen ook overtollige gas en diarree veroorzaken omdat je lichaam niet kan verteren ze. Deze voorwaarde kan ook worden veroorzaakt door een tekort aan enzymen in de maag dat verteren lactose of melksuiker helpt. Lactose-intolerantie genoemd, kan deze aandoening optreden met een verbruik van wei-eiwit gemaakt van koemelk.

Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse, treedt op wanneer u een tekort aan het enzym lactase hebben. Dit enzym is nodig voor de vertering van lactose, de suiker die optreedt natuurlijk in melk en zuivelproducten, waaronder wei-eiwit. Symptomen van lactose-intolerantie beginnen over het algemeen binnen 30 minuten van de consumptie van een levensmiddel met melk of melkeiwit. Typisch, de persoon ervaart diarree, buik opgeblazen gevoel en overtollige gas na inname van melk; en afhankelijk van de ernst van de tekortkoming, kunnen ervaren extreme ongemak.

Behandeling van Lactose-intolerantie

Lactose-intolerantie kan niet worden genezen, maar sommige mensen vinden aanzienlijke opluchting door het consumeren van zuivelproducten met het label "lactose-vrij." Bovendien, lactase enzym supplementen zijn verkrijgbaar bij apotheken en supermarkten en kunnen helpen met de spijsvertering van wei-eiwit. Als je problemen met de spijsvertering en intolerantie ernstig zijn, wellicht te gebruiken een alternatieve bron van aanvullende eiwitten zoals soja. Anti-gas en anti-diarree medicatie beschikbaar over de toonbank kunnen ook helpen verminderen van ongemak lactose-intolerantie is gekoppeld, maar deze producten niet het verbeteren van uw vermogen om het product te verteren.


gerelateerde artikelen