Fase 1 & 2 ontgifting van de lever

January 21

Fase 1 & 2 ontgifting van de lever

U kan als iets vanzelfsprekends de binnenwerkingen van uw lichaam--totdat iets misgaat. Mensen worden blootgesteld aan stoffen beschouwd als giftig op een dagelijkse basis, en het is een van de belangrijkste functies van de lever te identificeren en te neutraliseren ze voordat ze weefsels en organen kunnen beschadigen. De lever heeft twee fasen van ontgifting, genaamd fase I en fase II. De eerste fase begint pauze naar beneden, en de tweede wordt de voortgezet, waardoor een stof klaar voor de uitscheiding.

P450 enzymen

Het menselijk lichaam bestaat grotendeels uit water, en het lichaam werken beste op het wegnemen van de wateroplosbare stoffen uit de circulatie, volgens een artikel in de oncoloog, gepubliceerd in 2001. De lever de cytochroom P450 enzymen en tweede fase trajecten werken deze oplosbaarheid om mogelijk te maken. De eerste fase van ontgifting in de lever begint met het cytochroom P450 enzymen, ongeveer 15 in totaal, die een centrale ijzer-atoom bevatten. Volgens «««www.ancp.org, de P450 enzymen zijn verdeeld in twee groepen: steroidogenic en xenobiotische. De steroidogenic enzymen richten op steroïden en stoffen die nodig zijn voor celstructuur, terwijl xenobiotische enzymen zich concentreren op de stofwisseling van vreemde stoffen, waardoor ze meestal verantwoordelijk voor de oxidatieve drug metabolisme.

Fase I

In fase I ontgifting, de lever maakt gebruik van de cytochroom p450 enzymen te voegen een "handle" aan giftige stoffen. Dr. Goodsell schrijft in de oncoloog dat het ijzer atoom het opladen van een molecuul zuurstof begint het proces, dat vervolgens wijzigingen in vele giftige stoffen aanbrengen zal. Het molecuul zuurstof kan een alcoholische hydroxylgroep hechten aan de vreemde stof, evenals helpen klieven, of splitst, waterstof of methyl groepen. Het uiteindelijke doel van het lichaam is dat deze stoffen meer water oplosbaar in orde voor het lichaam om af te scheiden van hen.

Fase I en ontgifting van de Drug

Omdat de cytochroom P450 xenobiotische enzymen vreemde stoffen target, zijn zij alom verondersteld worden verantwoordelijk voor drug metabolisme, volgens www.acnp.org. Een artikel gepubliceerd dit jaar in Drug metabolisme en dispositie Staten dat het cytochroom P450 3A enzym verantwoordelijk voor de afbraak van 50 procent van de verkochte drugs is. Www.acnp.org staten die fase I stofwisseling kan plaatsvinden in de darmwand of de lever, voordat een medicijn grote bloedsomloop bereikt. Hoe snel het is afgebroken vaak bepalend zijn voor de concentratie van de dosis die nodig is voor een bepaalde aandoening. Een drug is onderverdeeld in stoffen, van metabolieten, die ook een effect op het menselijk lichaam hebben kunnen.

Fase II

Fase II in de ontgifting traject pikt waar ik ben gebleven fase. De P450 enzymen veranderd de giftige stof, en het zal nu worden gewijzigd verder, waardoor het klaar voor eliminatie via de nieren. Volgens «««www.aid-diagnostika.com toevoegen de fase-II-enzymen andere moleculen en verbindingen daarvan, zoals sulfaat groepen, om de stof water oplosbaar. Het lichaam is sterk afhankelijk van haar winkels van bepaalde vitaminen en mineralen zoals glutathion ontgifting van fase II om mogelijk te maken. Volgens het artikel in de oncoloog, in sommige gevallen is het molecuul gemaakt door de P450 enzymen"veel gevaarlijker dan de oorspronkelijke molecule." Als fase II enzymen bijzondere waardevermindering heeft ondergaan zijn, en het molecuul is niet onmiddellijk verder gemetaboliseerd, kan het extreem schadelijk zijn voor de cel.

Voedsel en vitaminen ter bevordering van gezonde ontgifting

Dr. Sandra Cabot heeft een website ter ondersteuning van haar werk met gezonde leverfunctie en haar boek "De lever Cleansing dieet." Ze raadt aan een verscheidenheid van gezonde, niet-giftig voedsel eten, evenals het zorgen voor dat uw lichaam heeft de juiste vitaminen en mineralen. Ze suggereert dat je "denkt rauw en natuurlijke," aanbevelen dat 30 tot 40 procent van uw dieet bestaat uit rauwe groenten en fruit. Probeer te mager vlees eten zonder hormonen of antibiotica en vis laag in zware metalen. Zorg ervoor dat uw lever gezondheid bespreken met uw arts om te bepalen welke voedingsstoffen zijn geschikt voor u.


gerelateerde artikelen