Kan het drinken van teveel Water buitensporige Gas veroorzaken?

November 28

Lucht krijgt in uw systeem via slikken of van bacteriën breken van onverteerd voedsel in de dikke darm. U kunt het slikken van lucht terwijl drinkwater, vooral als je probeert om te drinken te veel te snel.

Meer Water drinken kan het gemak van Gas

Zolang je voorzichtig niet te slikken lucht terwijl het drinken, kan met een extra kopje water daadwerkelijk helpen verminderen de hoeveelheid gas die u ondervindt. Verblijf gehydrateerd en houden water stroomt door uw systeem steun in de spijsvertering kunnen en voorkomen en verminderen van gas in het maagdarmkanaal. U kunt ook het verminderen van buitensporige gas door het nemen van kruiden die bij de spijsvertering, zoals pepermunt, gember, kamille en venkel zaden helpen. Probeer het drinken van een glas water met een druppeltje pepermuntolie.

Effecten van het drinken van teveel Water

Volgens een artikel gepubliceerd in "Scientific American" in 2007, zet het drinken van teveel water binnen een korte periode stress op uw nieren, hersenen en andere organen. Symptomen van watervergiftiging zijn vermoeidheid, misselijkheid, braken, hoofdpijn en geestelijke desoriëntatie. U zou hebben om te drinken een grote hoeveelheid water in een zeer korte tijd te beleven watervergiftiging. De beste manier om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid water krijgt is om te drinken volgens uw dorst, drank wanneer u zweet en drink niet te veel tegelijk voorkom je organen schokkend.


gerelateerde artikelen