Wat zijn de gezondheidsvoordelen van gemodificeerde Citrus pectine?

October 10

Overzicht

Behandeling van kanker en preventie komt in alle vormen, en misschien een van de meest effectieve en natuurlijke supplementen die wordt wijd gebruikt vandaag citrus pectine wordt gewijzigd. Volgens de American Cancer Society is gemodificeerde citrus pectine een vorm van pectine--een keten van pectic zuur en pectinic zuur moleculen--dat chemisch gewijzigd om het te maken meer gemakkelijk geabsorbeerd door het spijsverteringskanaal. Pectine is vooral aanwezig in planten, vooral appels, citrusvruchten en pruimen. In gewijzigde citrus pectine, zijn de pectine van moleculen onderverdeeld in kleinere stukjes zodat het kan worden geabsorbeerd in de bloedbaan. Praat met uw gezondheidszorg provider voor meer informatie over gewijzigde citrus pectine en de volledige voordelen ervan.

Intestinale gezondheid

De pectine in gewijzigde citrus pectine is een oplosbare vezel met krachtige water-holding capaciteiten, volgens Drugs.com. Pectine effectief te water in de darmen bindt en vormt een gel om te helpen voorkomen van obstipatie en toxines te verwijderen van de dikke darm. Gemodificeerde citrus pectine speelt ook een belangrijke rol in evenwicht brengen van de pH van je darmen. In de dikke darm, pectine fermenten en boterzuur, waar ook aan mutagenen bindt te helpen ze te verwijderen uit uw systeem vormt. Deze effecten helpen verminderen het risico op darmkanker en andere vormen van schadelijke kanker.

Kankerpreventie

De gunstige gezondheidseffecten van gemodificeerde citrus pectine zijn te wijten aan haar natuurlijke neiging om aan te trekken van moleculen die zich binden met galactose, die koolhydraten-bindende proteïnen genaamd galectins bevat. Galectins zijn te vinden op de oppervlakte muren van lichaamscellen en het doorgeven van berichten tussen cellen, hen te binden aan te moedigen te vergemakkelijken. De American Cancer Society legt uit dat kankercellen een onevenwichtige aantal galectins dragen, die kan zinvol zijn bij het voorkomen van de groei en de verspreiding van kanker. Kankercellen groeien typisch in een ongecontroleerde en agressieve tempo, wat in snelle cel kanker-celgroei door het hele lichaam resulteert. Nemen van gemodificeerde citrus pectine kan voorkomen dat deze groei en remmen de kankercellen van de invasie van gezonde weefsels en nieuwe tumoren veroorzaken.

Giftige metalen verwijdering

Volgens "Bewerkt Citrus pectine" auteur Nan Kathryn Fuchs, kunnen zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en arseen opbouwen in het lichaam. Deze metalen kunnen bijdragen tot schadelijke aandoeningen, waaronder aderverkalking, hypertensie, multiple sclerose en verzwakte immuunfunctie. Gemodificeerde citrus pectine kan binden aan deze zware metalen en helpen hen uit het lichaam te verwijderen. Nemen van gemodificeerde citrus pectine regelmatig moedigt de urine uitscheiding van zware metalen als gevolg van de bindende gevolgen ervan in de bloedbaan.

Dingen om te overwegen

Wanneer gebruikt zoals aanbevolen, er zijn zelden bijwerkingen geassocieerd met gemodificeerde citrus pectine. De American Cancer Society meldt dat milde maagklachten optreden kunnen bij het gebruik van apple pectine.


gerelateerde artikelen