De beste mobiele telefoon Plan voor tieners

May 6

De beste mobiele telefoon Plan voor tieners

Hebt u tieners wonen in uw huis, het is waarschijnlijk dat ze kwijlen over de nieuwste telefoons en high-tech zijn mogelijkheden. Zij kunnen het gevoel onder druk gezet om te houden met hun vrienden en zien van mobiele telefoons als benodigdheden voor hun drukke sociale leven. Omdat tieners waarschijnlijk veel tijd met behulp van hun telefoons besteden zullen, is het belangrijk dat u uw opties om zorgvuldig te overwegen bij het selecteren van een mobiele telefoon-plan voor uw tiener. De beste mobiele telefoon plan voor uw tiener zal passen bij haar gebruik van de specifieke behoeften en financiële mogelijkheden.

Contract tegenover Prepaid

Hoewel het traditioneel tot het kopen van een twee-jarig contract bij een serviceprovider, worden prepaid en "pay-as-you-go" telefoons steeds meer en meer populair. Koopt u uw tiener een prepaid telefoon, hoeft u niet te vrezen voor haar racking up extra kosten op de maandelijkse factuur, en er is flexibiliteit in niet worden opgesloten in een contract als u wilt wijzigen van aanbieders met geen kosten. Aan de andere kant, als uw tiener een heleboel gegevens en minuten gebruikt, kan ze voortdurend vragen u te vullen haar telefoon met meer minuten, die kan prijzig worden. Ook, ondertekening van een contract zal normaal krijg je een flinke korting op een nieuwe mobiele telefoon. Bij het aanmelden met een prepaid dienst, moet u de volledige prijs betalen voor uw telefoon, die kan vrij hoog als u wilt dat een heleboel functies. Als u een contract wilt, moet u kijken naar familie plannen zodat kunt u al uw telefoons op één plaats beheren en een korting ontvangen.

Beperkte Versus onbeperkt gebruik

Het besluit om al of niet aan te bieden onbeperkt data en minuten uw tiener is geheel persoonlijk en hangt af van uw tiener wil en behoeften, evenals uw opvoedingsstijl. Als u niet dat uw tiener vastgelijmd aan zijn telefoon wilt, kunt u wegblijven van onbeperkte plannen. Echter, veel beperkte plannen zal beginnen met het opladen extra als uw tiener zijn toegewezen hoeveelheid minuten voor de maand overschrijdt. In dit geval wellicht u zorgvuldig bijhouden van zijn mobiele telefoongebruik of selecteer een prepaid plan dat hem afgesneden zal zodra hij uit de notulen is. Onbeperkte plannen zijn meestal het duurst, dus prijs zal ook een factor bij de keuze van een plan.

Internet

Hoewel sommige van de meer high-tech of smartphones maandgegevens en plannen van web, toevoegen van Internet van uw tiener telefoon plan is nog steeds in het algemeen optioneel vereisen. Als de hogere kosten van een gegevensplan niet uw budget past, kunt u overwegen stimuleren uw tiener uw thuis internetservice in plaats daarvan gebruiken. Nochtans, kunt u uw tiener tegen u hard voor internettoegang op haar telefoon als gevolg van de groeiende bevolking van mobiele web-gebruikers en druk van haar vrienden te houden met technologische trends verwachten.

Ouderlijk toezicht

Verschillende providers van mobiele telefonie en enkele onafhankelijke softwarebedrijven zodat ouders om te kopen van ouderlijk toezicht voor van hun tiener telefoon voor bijbetaling. Ouderlijk toezicht kunt u blokkeren van inkomende beeldberichten, een goedgekeurde lijst met contactpersonen maken en beperken gebruik zodat u kunt voorkomen dat uw tiener gebruikt zijn telefoon om deel te nemen in riskant gedrag.


gerelateerde artikelen