Hoe vaak moet u Pullups doen?

December 23

Hoe vaak moet u Pullups doen?

Pullups, een fundamentele beweging met behulp van meerdere spiergroepen, moet u om uw lichaam in de ruimte te stabiliseren. Omdat pullups meestal uw volledige lichaamsgewicht gebruiken, varieert hun intensiteit met de grootte en sterkte. Hoe vaak u uitvoeren pullups hangt af van zowel uw conditie en uw doelen, maar twee tot drie sessies per week is veilig en effectief voor de meeste mensen.

Lichaamsgewicht oefening mythen

Beginners introduceren lichaamsgewicht oefeningen vaak in de wereld van opleiding. Omdat ze worden gebruikt door beginners, denken sommige ervaren atleten lichaamsgewicht activiteiten zijn gemakkelijker dan gewogen. Dit kan leiden tot het idee dat je dit soort activiteiten elke dag doen kunt, zelfs als u normaal rustdagen tussen de gewicht-trainingen nemen. Uw spiercellen behandelen echter alle weerstand oefeningen als hetzelfde; Daarom moet u ten minste 48 uur rust na pullups, net als bij gewogen oefeningen.

Ervaringsniveau en intensiteit

Ongewijzigde pullups moet u ondersteunen en beweeg dat je hele lichaam gewicht een afstand gelijk aan de lengte van je armen. Als je ervaren in activiteiten die een grote hoeveelheid trekken bent vereisen, zoals rotsklimmen of roeien, pullups kan een lage-intensiteit oefening voor u. Bent u een beginnende sporter, zal uitvoeren van een interne pullup met uw volle gewicht worden een hoge intensiteit oefening. Hogere intensiteit oefeningen moeten u meer tijd voor herstel.

Herstel en frequentie

Opleiding bij zeer hoge intensiteiten kunt vereisen een week voor volledig herstel. Dit kan gelden als u uitvoeren van vele soorten pullups maar weinig herhalingen met extra gewicht. Als u een ondersteunde pullup machine gebruikt te dragen sommige van uw lichaamsgewicht, afnemen hersteltijd. Zeer geschikt atleten trainen vaak met behulp van lage-intensiteit, hoge-behendigheid oefeningen dagelijks. Dit wordt alleen aanbevolen als u een ervaren atleet, die gemakkelijk pullups voert, schrijft Christopher Sommer in "Bouwen aan de Gymnastic lichaam."

Smering van de groef

"Het invetten van de groef" is een techniek die gebruikt wordt om de praktijk van een hoog volume van sterkte bewegingen zonder een lange herstelperiode. Als u nieuw bij pullups bent, kunt smering van de groef u praktijk hen vaak, onderwijzen uw centrale zenuwstelsel het verkeer efficiënter uitvoeren. In de smering van de groef, voert u slechts één pullup tegelijk, meerdere malen gedurende de dag. Dit kunt u veel van de praktijk zonder accumulatie vermoeidheid, wijst op de website van Human Machine.


gerelateerde artikelen