Vroege symptomen van chronische vermoeidheidssyndroom

December 27

Vroege symptomen van chronische vermoeidheidssyndroom

Chronische vermoeidheidssyndroom is een moeilijke ziekte te diagnosticeren. Er zijn geen laboratoriumtests om u te helpen een diagnose. Je arts kan tests uitvoeren, maar deze tests worden gedaan om het uitsluiten van andere omstandigheden die mogelijk de oorzaak van uw klachten. Als u denkt u risico op deze aandoening dat, zal u en uw arts moeten zich bewust zijn van geen vroege symptomen van chronische vermoeidheidssyndroom die je kan hebben.

Extreme vermoeidheid

De vermoeidheid die met chronische vermoeidheidssyndroom optreedt gaat verder dan alleen maar moe zijn, zegt de Centers for Disease Control and Prevention. Het is een extreme vermoeidheid die is levensgevaar en onderbreekt uw dagelijks leven. Het is een nieuwe sensatie voor u die niet kan worden toegeschreven aan jezelf uit te oefenen. Als u actief bent, kan je dat u uitgeput voor maximaal 24 tot 48 uur na het sporten zelfs zacht blijft. Uw chronische vermoeidheid syndroom symptomen zijn niet verlicht door rust of het krijgen van een goede nachtrust. Het CDC zegt dat vermoeidheid een vroeg symptoom van vele medische aandoeningen, is dus je moet voorzichtig zijn over het niet zelf oplossen. Bent u gevoel overdreven moe van alle van de tijd of zijn plotseling te uitgeput om te doen uw normale bezigheden, zie uw arts voor een juiste diagnose te stellen.

Aangetast geheugen

Om uw arts te diagnosticeren u met chronisch vermoeidheidssyndroom hebt andere symptomen die gepaard gaan met je vermoeidheid. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat u moet ook worden problemen hebt met uw geheugen. Kan je dat het is moeilijk te concentreren tijdens de dag en niet voltooien van taken die je altijd voordat doen kan. Chronische vermoeidheidssyndroom is meestal van invloed op korte-termijn geheugen. Geheugen problemen moet aanwezig zijn gedurende ten minste 6 maanden te worden beschouwd aan CFS gerelateerde.

Algemene pijn

Samen met vermoeidheid en geheugen bijzondere waardeverminderingen in de vroege stadia van chronische vermoeidheidssyndroom, kan u ontwikkelen hoofdpijn die anders voelen dan hoofdpijn die u in het verleden hebben gehad. Ondervindt u algemene pijnen en pijnen in diverse spieren en gewrichten. Je keel kan pijnlijk en de lymfeklieren in de hals en de oksels kan worden gezwollen. Volgens de website van de gezondheid van de vrouw, kunnen deze symptomen zo mild worden vooral in de vroege stadia, waarvan u gewoon denkt dat u zijn kan naar beneden of het krijgen van een verkoudheid of griep. Deze symptomen kunnen komen en gaan als deze ziekte de neiging om periodes van verergering en fakkels. Dit maakt de diagnose nog grotere uitdaging, zoals u symptoom gratis voor een periode van tijd wellicht. Bovendien, varieert de ervaren symptomen en de ernst van deze symptomen sterk van persoon tot persoon. Hoewel u tonen de tekenen of symptomen dat kan duren voordat uw arts u vol vertrouwen met CVS diagnosticeren kunt.


gerelateerde artikelen