Oor doorlichten behandeling

September 2

Oor doorlichten behandeling

De oude kunst van oor doorlichten of coning zou zijn ontstaan in de Oriënt, Egypte of Europa. De praktijk omvat het inbrengen van een holle stof wax beklede kaars in de uitwendige gehoorgang. Voorstanders van de procedure, zoals Wally's natuurlijke, een oor kaars fabrikant, beweren dat als de kaars brandt, OORSMEER, candida en puin zijn verzacht en verzameld in de onverbrande gedeelte van de kaars die bieden een alternatieve methode voor het schoonmaken van het oor.

Voordelen

Lynne Smith, in "Coning, een eeuwenoude Home Remedy," rapporten zorgverleners nemen oor doorlichten in hun praktijken beweren klanten ervaren vrijstelling van tinnitus, duizeligheid en sinus druk, na het oor doorlichten. Echter, Amy Scholten, MPH, in "oor doorlichten: Is het gewoon een bal van Wax?" verslagen er is geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van deze beweringen.

Typen

Er zijn een aantal verschillende soorten oor kaarsen beschikbaar voor thuis en professioneel gebruik. Op de website van Wholistic gezondheid, Lynne Smith beschrijft kaarsen variëren in grootte, kan worden gemaakt van natuurlijke of synthetische verbindingen en kan kruiden en therapeutische olie onderdelen bevatten. Zij stelt dat u op zoek naar pure kaarsen van bijenwas en ongebleekte katoen gemaakt.

De Procedure

Standaardinteracties oor doorlichten, wordt het kleinere kaars-einde ingevoegd in de oorschelp. Het uitstekende einde van de kaars wordt aangestoken. Rook is gesteld via de holle kaars in het oor veroorzaken wax en puin te verzachten, verzamelen in de kaars of ontbinding. As uit het brandende eind is gesneden en weggegooid. De kaars is opnieuw opgenomen en de procedure herhaald totdat de kaars op de juiste lengte heeft gebrand. De FDA-verslagen die beweert dat de kaars creëert een vacuüm, zuigen uit wax, hebben zijn weerlegd.

Risico 's

Je moet niet hebben van een oor doorlichten sessie hebt u buizen ingevoegd, beschadiging van het trommelvlies, recente oor chirurgie of allergieën voor onderdelen van de kaars. Amy Scholten meldt dat sommige artsen zorgen voor de veiligheid van het oor doorlichten hebben en externe brandwonden hebben gemeld, kanaal van obstructie van de kaars wax en trommelvlies scheuren als letsel als gevolg van de procedure.

FDA gezichtspunt

De Food and Drug Administration waarschuwt consumenten dat zelfs wanneer gebruik volgens de instructies van de fabrikant, oor kaarsen verwondingen kunnen veroorzaken. De FDA heeft verder gehandeld door afgifte van brieven aan fabrikanten waarschuwing dat er was geen agentschap goedkeuring of goedkeuring voor oor kaarsen. Het FDA moedigt consumenten te melden van de schade als gevolg van het oor doorlichten.


gerelateerde artikelen