How to Burn Fat & Run om te houden van mijn hartslag binnen de vetverbranding niveau

September 5

How to Burn Fat & Run om te houden van mijn hartslag binnen de vetverbranding niveau

U kunt branden vet met een verscheidenheid van hartslag en trainingen, routines die overeenkomen met uw fysieke conditie en interesses maken. Hardlopen is een populaire keuze voor het verbranden van calorieën en vet, en kunt u verschillende punten om te helpen u uw doelen te bereiken. Met of zonder een hartslagmeter, kunt u afvallen en vet verbranden door het verhogen van uw metabolisme met verschillende hardlopen en oefening workouts.

Stap 1

Bereken uw streefhartslag voor het uitwerken van. 50 tot 65% van uw maximale hartslag voor beginner vetverbrandende uitoefening en 70 tot 80 procent van je maximale hartslag voor meer intense aërobe oefening schatten. Aftrekken 88 procent van je leeftijd van 206, bent u een vrouw, om uw maximale hartslag. Aftrekken van uw leeftijd van 220 voor een algemene schatting van uw maximale hartslag, bent u een man. Afwisselend, gebruik te maken van een online hart target hartslag rekenmachine.

Stap 2

Opwarmen voor elke training door stevig wandelen, joggen in plaats en je armen zwaaien. Het uitvoeren van deze bewegingen gedurende enkele minuten totdat u zijn ademhaling hard en op het niveau dat u voor de duur van uw training houden kunt.

Stap 3

Oefenen in de maximale tempo die u voor de duur van uw trainingsschema bijhouden kunt. Streven naar een tempo dat vergelijkbaar is met stevige wandelen, of 50 tot 65% van uw maximale hartslag, als je een beginner bent. Controleren van de hartslagmeter op een oefening machine, als het komt met een, of controleren van uw persoonlijke hartslagmeter elke vijf minuten hebt u een.

Stap 4

Joggen of uit te voeren in een tempo dat u geen vermoeidheid te mislukken. Voeg één minuut sprints aan jogs elke 10 minuten, gevolgd door een herstelperiode van één tot twee minuten. Verlengt de sprints en doen ze vaker als je in een betere vorm.

Stap 5

Sprint toevoegen aan aërobe trainingen of circuit training routines. Verhogen van de weerstand-instellingen, hellingen en snelheden op cardio machines voor één minuut elke 10 minuten, afhankelijk van uw conditie. Uitvoeren 90-tweede Sprint elke vijf minuten bent u in een betere vorm.

Wat die u nodig hebt

  • Hartslagmeter
  • Online doel hartslag rekenmachine

gerelateerde artikelen