Wat zijn de behandelingen voor gezicht eczeem?

July 18

Wat zijn de behandelingen voor gezicht eczeem?

Facial eczeem, atopische dermatitis, genoemd omvat huidaandoeningen die leiden uw huid steeds geïrriteerd tot, jeukende en/of gezwollen, volgens de American Academy of Dermatology. Behandelingen voor gezicht eczeem hebben het doel van het verlichten van jeuk, het voorkomen van toekomstige flare-ups en het verminderen van ontstekingen. Sommige behandelingen zijn voorschrift gebaseerde terwijl anderen zelfzorg maatregelen betrekken. Neem contact op met uw dermatoloog voordat een behandelingsprogramma.

Koude kompressen

Actuele behandelingen kunnen helpen uw eczeem, volgens de American Academy of Dermatology. Een effectieve niet-medische actuele bekend als een koud kompres kan verlichten uw jeuk en ontstekingen van de huid. Duik een doek in koud water, wringen uit het overtollige water en het koude doek rechtstreeks toepassen op uw huid. Laat de doek op hun plaats blijven totdat uw jeuk afneemt.

Verwekende en Moisturizers

Verwekende en moisturizers kunnen schalen van uw huid en droogte kan verminderen. Moisturizers voorkomen waterverlies uit uw huid door overlapping vocht in je huid, volgens de American Academy of Dermatology. Verwekende houdt uw huid zacht. Dagelijks gebruik van een vochtinbrengende crème kan helpen verminderen van irritatie van de huid veroorzaakt door uw eczeem. Moisturizer van toepassing onmiddellijk na het baden naar val in zoveel vocht mogelijk. Wanneer atopische dermatitis ontwikkelt, breekt de buitenste laag van de huid. Moisturizers kunnen repareren deze laag. Moisturizers verhogen van uw huid beschermende capaciteiten door die betrekking hebben op uw huid met een beschermende laag. Kies uit een verscheidenheid van vormen van de vochtinbrengende crème. Zalven de sterkste behandeling bieden, en andere vormen van de vochtinbrengende crème zijn crèmes en lotions.

Zachte reiniging en behandeling

Zachte huid behandeling is essentieel bij de behandeling van gezicht eczeem omdat uw buitenste huidlaag is beschadigd en breekbaar. Toepassing van een mild reinigingsmiddel om uw vingertoppen en zachtjes toe te passen op je gezicht, het vermijden van gebieden die zijn opgelaaid. Spoel de reiniger met lauw water. Droog uw huid door het bevlekken van uw huid met een nonabrasive handdoek. Vermijd reinigingsmiddelen dat wrijven, kras, schil of exfoliëren uw huid. Deze acties schade toebrengen aan uw huid en uw eczeem kunnen verergeren. Gebruik geen zeep als zeep uw eczeem symptomen verergeren kan door het drogen van uw huid.

Vermijd Trigger voedsel

Trigger voedsel kunnen verergeren uw eczeem, volgens de American Academy of Dermatology. Bijhouden van een dagboek voedsel van wat je eet kan helpen op dit gebied. Als u een flare-up ondervindt na het eten van een bepaald voedsel, verwijdert u het eten uit uw dieet. Als uw eczeem zakt, mogelijk het voedsel een trigger voedsel. Opmerkelijke voedsel triggers bevatten eieren, soja, melk, tarwe en noten. Neem contact op met uw provider gezondheidszorg alvorens belangrijke dieetveranderingen.

Medicijnen

Er bestaan talrijke medicijnen voor de behandeling van eczeem. Medicijnen bevatten antibiotica die de behandeling van uw huidinfectie of doden schadelijke bacteriën van uw huid, volgens MayoClinic.com. Orale antihistaminica kunnen worden voorgeschreven stopt de jeuk dat eczeem brengt. Andere nuttige medisch voorgeschreven behandelingen omvatten corticosteroïden in de vorm van crèmes, injecties of zalven.


gerelateerde artikelen