De paddestoel dieet

July 28

De paddestoel dieet

Het dieet van de paddestoel is een vrij nieuw fad dieet dat vlees met champignons voor vier maaltijden per week terwijl het nog steeds na een evenwichtige voeding van andere basislevensmiddelen groepen vervangt. Een klinische studie uitgevoerd in 2008 door de paddestoel-Bureau, waarin vrijwilligers werden gevolgd tijdens het volgen van het dieet van de paddestoel, bleek dat omwille van een verminderde inname van calorieën en vet, dit dieet bewees een succesvolle gewichtsverlies plan. Er is nog steeds niet genoeg bewijs of wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van deze vordering, echter. Naast het verlies van het gewicht is de paddestoel dieet gunstig vanwege de rijkdom van vitaminen, mineralen, antioxidanten, vezels en andere voedingsstoffen champignons bieden.

Soorten paddestoelen

Champignons worden beschouwd als een voeding met een lage dichtheid omdat zij kunnen helpen je voelen vollediger op minder calorieën voor langere tijd. Champignons zijn ook een goede vervanger voor vlees in veel recepten. Verscheidene verscheidenheden zijn beschikbaar in de meeste supermarkten voor gebruik in het dieet van de paddestoel. Rassen omvatten cremini, cantharellen, shiitake, portobello, oester, morel, maitake en reishi. Paddestoelen bevatten B-vitaminen, kalium, selenium, koper, fosfor, ijzer en vitamine D.

Belang van vitamine D

Champignons zijn een uitstekende bron van vitamine D. Volgens Telegraph.co.uk levert een standaard portie van paddestoelen, gecombineerd met 5 minuten van het zonlicht, u de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine D. De vitamine die d inhoud is wat maakt paddestoelen een goed alternatief voor vlees voor veel vegetariërs. Volgens de "voedsel dat schade voedsel dat genezen," is vitamine D noodzakelijk voor calcium absorptie. Calcium en vitamine D in uw dieet helpen bouwen en onderhouden van sterke botten en tanden.

Betekenis van mineralen

Paddestoelen bieden essentiële mineralen zoals kalium, calcium en selenium. Kalium werkt met natrium in het helpen om de vochtbalans en helpt bij het metabolisme en spier werking. Selenium is een antioxidant die celmembranen tegen oxidatieve schade beschermt. Calcium is bekendst voor zijn rol bij de opbouw van sterke botten en tanden. Daarnaast kan het ook helpen voorkomen dat de bloedstolling.

Voordelen van Beta-glucanen in het dieet

In "De 150 gezondste voedingsmiddelen op aarde," zijn Dr. Jonny Bowden Staten champignons gunstig voor uw dieet als gevolg van de aanwezigheid van stoffen genoemd beta-glucans, die, volgens Dr Bowden, het immuunsysteem stimuleren. Beta-glucanen in het dieet binden aan cellen van het immuunsysteem zoals "natuurlijke moordenaar" en T-cellen, zodat de activiteiten van deze zijn vergroot. Om deze reden, Dr Bowden zegt, beta-glucans verbeteren weerstand tegen infecties, tumoren, lever en hart-en vaatziekten.

Waarschuwing

Veel soorten wilde paddestoelen produceren toxinen zijn gevaarlijk voor uw gezondheid als rauw of gekookt gegeten. Er is meestal geen enkele functie die giftige paddestoelen onderscheidt van die eetbaar zijn. Nooit verzamelen of eten van wilde paddestoelen, tenzij het een expert heeft vastgesteld dat ze als veilig. Zelfs dan, voorzichtig en grondig wassen paddestoelen vóór consumptie.


gerelateerde artikelen