Wat te zetten in uw wandel-rugzak

July 31Na een succesvolle wandeling hangt gedeeltelijk de leveringen en de versnelling in je rugzak hebt. Om te verzekeren dat u bereid bent voor het open pad, overwegen de lengte van de wandeling en de capaciteit van uw rugzak. Naast je spullen is het belangrijk dat u alles verpakt naar behoren en binnen handbereik hebt. Gericht op een lichte belasting vermindert ook de kans op spierspanning en ongemak.

Nutriƫnten

Wat te zetten in uw wandel-rugzak

Pak je rugzak wandelen rond wat je gaat eten. Het opnemen van voedsel dat bestand tegen wisselende weersomstandigheden, zoals rundvlees schokkerig en verpakte snacks. Zorgen ervoor dat alles is verzegeld, en houden van noten trail mix, gedroogde of gedehydrateerde levensmiddelen, fris en vochtvrije. Koel te houden pluimvee en vlees met koelelementen en een koeler. Afhankelijk van uw excursie plannen en locatie, brengen een beer container te beschermen van levensmiddelen tegen nieuwsgierige vier viervoetige dieren. Pack genoeg water en vloeistoffen de lengte van uw reis, en sla het in zakken aan de zijkant voor eenvoudige toegang. Als u zullen worden gegaan voor meerdere dagen, kunt u overwegen een lichtgewicht, draagbaar water filtratie-systeem.

Eerste hulpEen goed gevulde, lichtgewicht EHBO kit voor te bereiden. Zelfklevende verbanden omvatten, comprimeren dressings, antibiotische zalf, doek tape, aspirine, schaar, gaas pad en pincet. Belangrijke medicijnen en noodgevallen contact informatie toevoegen.

KampeerspullenLichtgewicht en draagbaar kampeerspullen te kiezen. Gebruik een tent backpacken in plaats van een camping tent omdat het minder weegt en gunstig verpakkingen op buiten boven aan uw pack. Sluit uw slaapzak, pad, deken en kussen aan de buiten onderin je rugzak toestaan voor meer interieur kamer. Beveilig uw camping kachel of draagbare brandstoftank in het midden of de onderkant van het peloton, terwijl het gebruiken van kleding te omringen breekbare voorwerpen om te voorkomen dat de breuk.

Vaak gebruikte Items

Wat te zetten in uw wandel-rugzak

U kunt gemakkelijk teveel objecten pack voor uw reis, leiden tot uitputting en een gescheurde of versleten rugzak. Laat niet de capaciteit van de pack maximaal 30% van uw totale lichaamsgewicht. Pak uw basisbehoeften zoals een lichtgewicht pot, eenvoudige kookgerei, bug spray, zonnebril, regenkleding, mes, kompas en kaart. Maar houd uw pack zo licht mogelijk met behulp van items die zo weinig mogelijk wegen.


gerelateerde artikelen